2777
2789
عنوان

رفتم حرم امام رضا به نیابت از همه تون نماز خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
حتما گلم🌷🌷😘😘😘

خدا خیرت بده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیز یک جا دیدم شما دکتر غدد رفتین خواستم بپرسم خوب شدین ؟.دکتر غذد مشهد کی معرفی میکنید؟

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز یک جا دیدم شما دکتر غدد رفتین خواستم بپرسم خوب شدین ؟.دکتر غذد مشهد کی معرفی میکنید؟

سلام. بله شکر خدا مشکلم برطرف شد. 

دکتر فاطمه عباسی بنازاده. کوهسنگی ۶.ساختمان نیکان. 

سلام. بله شکر خدا مشکلم برطرف شد. دکتر فاطمه عباسی بنازاده. کوهسنگی ۶.ساختمان نیکان.

خداوند خیرت بدهه

یک سونو معرفی کرده بودی رفتم امروز خوب بودش👼

برای دکتر عباسی نوبت گرفتم هفته اینده برم👼

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

دکتر زنان خانم حسن زادهه برم یا عطیه منصوری؟

یک فیبروم تو بدنم هستش

خداوند خیرت بدههیک سونو معرفی کرده بودی رفتم امروز خوب بودش👼برای دکتر عباسی نوبت گرفتم هفته اینده ب ...

ممنونم مهربون. همچنین. 

سونو کجا رفتی؟

انشالله راضی باشی عزیزم. منشیش یکم بد اخلاقه فقط. 

دکتر زنان خانم حسن زادهه برم یا عطیه منصوری؟یک فیبروم تو بدنم هستش

نمی‌دونم عزیزم. من این خانوم حسن زاده رو نمیشناسم. عطیه منصوری رو زیاد تعریفشو شنیدم. دکتر آیتی هم میگن خیلی خیلی خوبه. من خودم ده ساله پیش دکتر اکرم جنابی میرم و ازش راضی هستم. هم تشخیص و دقت‌ش خوبه و هم اخلاقش خوبه و آرومه. البته بعضیا هستن که ناراضین ولی من نارضایتی نداشتم. دو تا بارداری و زایمانم پیشش میرفتم خداییش خیلی خوب بود. و اینکه من هر دو بارداریم بارداری پر خطر بود ولی به لطف خدا مشکلی پیش نیومد و طبیعی زایمان کردم 

نمی‌دونم عزیزم. من این خانوم حسن زاده رو نمیشناسم. عطیه منصوری رو زیاد تعریفشو شنیدم. دکتر آیتی هم م ...

دکتر قدسیه علوی هم تعریفشو زیاد شنیدم. اطرافیان خودم خیلی ها پیش‌ش میرن و راضین

ممنونم مهربون. همچنین. سونو کجا رفتی؟انشالله راضی باشی عزیزم. منشیش یکم بد اخلاقه فقط.

اگه اشتباه نکنم خانم سوسن ضابطیان یا ناظمیان بودش تو احمداباد 

شما معرفی کرده بودی تو تاپیکها دوستان 

نمی‌دونم عزیزم. من این خانوم حسن زاده رو نمیشناسم. عطیه منصوری رو زیاد تعریفشو شنیدم. دکتر آیتی هم م ...

مرسی از راهنماییت قشنگم 

عطیه منصوری تا ۲۷ مهر خارج کشور هستش بعدش میاد.

نوبت گرفتن ازش سخته ؟

مرسی از راهنماییت قشنگم عطیه منصوری تا ۲۷ مهر خارج کشور هستش بعدش میاد.نوبت گرفتن ازش سخته ؟

نه عزیزم تلفنی نوبت میده. راحته. 

هر موقع تماس بگیری واسه بیست روز بعدش نوبت میده. 

عزیز دکتر تیمورزاده میشناسین ؟ مال زنان