2777
2789

از اواسط شهریور تا الان هر روز صب تا عصر یه ریز آبریزش دارم لامصب تموم نمیشه چیکارش کنم:| 

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂حساسیت داری

به چی اخه 

زشته آدم یه ریز دماغش صدا بده:/ واقعا احساس ضعف میکنم اینگار همه آبای بدنم داره تموم میشه

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
سیتریزین بخور بخور سرد احتمالا آلرژی داری

مرسی عزیزم💚❤میزنم گوگل ببینم چیه

بخور سرد چجوریه

به چی اخه زشته آدم یه ریز دماغش صدا بده:/ واقعا احساس ضعف میکنم اینگار همه آبای بدنم داره تموم میشه

من همیشه شوهرم دوران نامزدی جنوب کار میکرذ وقتی میومد خونمون یکسره عطسه یکسره آبریزش بینی..علت نامعلوم

خیلیا دیدم این مدلین..ایمنیت ضعیفه تقویتش کن..مکمل دارویی بخور..زینک ویتامین دی..میوه و سبزی

ولی جدای ازینها برو دکتر احتمالا آلرژی داری به فصل پاییز😁

من همیشه شوهرم دوران نامزدی جنوب کار میکرذ وقتی میومد خونمون یکسره عطسه یکسره آبریزش بینی..علت نامعل ...

ماچ به کله‌ت😂🫂❤