2777
2789

دخترم 16ماهشه خیلی خوب حرف میزنه 

یادمه 11,ماهش بود خواهرشوهرم گفت آره بچه ما(دختر منو میگفت)هیچی بلد نیست فقط اشاره میکنه میگه اَ  بعد پسر من این سنی بود میگفت مامان بریم تفریح

اون‌موقع دلم شکست اما الان دخترم ماشالله همه چی میگه و داره جمله هم میسازه کم کم..مدام حرف میزنه مثلا میگه مامان کنترل خاموش،همه اسمارو میگه عمو عمه خاله دایی

ماشین موتور،پنیرو نون و چاقو و قاشق و سالاد و...هرچی بگی تکرار میکنه فعل ها اسم ها،کلمه ای نیست نتونه بگه فک کنم دیگه تا ۱۸ماهگیش کامل حرف بزنه

نگران بچه هاتون نشید یکی گفت این چرا حرف نمیزنه بچه ها هرکدوم یه سنی یهو شروع میکنن همه کلماتو تکرار کردن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

اسفند دود کن براش

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد نازه همیشع بوسم میکنه میگه مامانی دوستت داری(یعنی دوستت دارم😍)جیگره

اسپند دود کن چشم نزنن

شیرین بازی های دخترتو زیاد برا کسی تعریف نکن به دل من خیلی شیرین اومد حتما براش سوره حمد بخون خیلی زود زبون در اورده😍🥰❤️

دخترا عشقن دختر منم دوسال و نیمشه روزی صدبار منو میبوسه میگه مامان جونم عاشکتم من عشک توام من جیگل ت ...

😍😍😍واقعا دخملا یه چیز دیگن..قشنگ عشوه میاد یه لباس میپوشه میگه مامان بگو به به 😅 خوشگل شدی

بعد قشنگ چرخ میزنه قدوبالاشو قربون برم😍

😍😍😍واقعا دخملا یه چیز دیگن..قشنگ عشوه میاد یه لباس میپوشه میگه مامان بگو به به 😅 خوشگل شدیبعد قش ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

دختر منم همینه انقد ناز و عشوه بلده انقد خوب بلده دلبری کنه همه فامیل عاشقشن

اسپند دود کن چشم نزننشیرین بازی های دخترتو زیاد برا کسی تعریف نکن به دل من خیلی شیرین اومد حتما براش ...

دوسال و دوماهش شد که شروع کرد حرف زدن

قبل اونم میگفت اما الان بیشتر

خیلیم باهوشه مثلا یه جوراب افتاده بود گوشه خونه مال خواهرزاده شوهرم بود اسمشو گفت که مال اونه به جوراب میگه جوبار😁😂

عزیزم خدا حفظش کنه دختر منم همینه انقد ناز و عشوه بلده انقد خوب بلده دلبری کنه همه فامیل عاشقشن

😘😘😘🥰🥰🥰🥰خیلی دوستش دارم فقط جیغ زدناش ناراحتم میکنه و اینکه خیلی وابستمه نمیذاره تکون بخورم همش گریه

ولی شیرینه بازم😘