2777
2789
عنوان

دختر مجرد میذارید بمونه خونتون آیا

423 بازدید | 38 پست

دختر عمه همسرم قراره که بیاد از شهرستان و به جای اینکه بره خونه مادر شوهر و پدر شوهرم میخاد بیاد خونه ما تا زمانی که خونه پیدا نکرده بمونه اصلا هم از لحاظ پوششی رعایت نمیکنه ماهم اتاقامون پر از وسیله اس و سالن هم خودمون میخوابیم اینو کجای خونه بزارم من اصلا باهاش هم فاز نیستم و اصلا راحت نیستم در حد سلام علیک میشناسمش با همسرم صمیمی ان و حس خوبی نمیگیرم بگید چی بگم که همسرمم قانع شه اصلا درک این جور مساعل رو نداره 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه نمیدم و به خودش پیام میدم ما شرایط نداریم

من شمارشو ندارم و باهاش در ارتباط نیستم اگرم اینو مستقیما بگم تمام فامیل پر میکنه که من نذاشتم بیاد 

تا وقتی دایی هست پسر دایی چیکاره اس؟ 

معمولا خونه بزرگ فامیل میمونن نه زن و شوهر جوون 

بگو من راحت نیستم وقتی پدر و مادرت هستن چرا خونه ما باشه رک و راست حرفت بزن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خیلی رک بگو بعنوان خانوم خونه دوست ندارم بیاد خونمون بره خونه مادرشوهرت اینا

مشکل اینجاس که پدر شوهرم گیر میده و با پدرش هم مشکل داره واسه همین فک کنم نمیره اونجا 

تا وقتی دایی هست پسر دایی چیکاره اس؟ معمولا خونه بزرگ فامیل میمونن نه زن و شوهر جوون بگو من راحت نیس ...

اخه شوهرم این مساعل براش مهم نیست میگه مشکلش چیه کی گفته حتما باید برن خونه بزرگتر مگه چی میشه یا چه اشکال داره 

عزیزم بااین شرایط قطعا مساله ای پیش میاد ک چیزی جز ازار خودت نیست .

قطعا همسری ک بدون مشورت با خانمش مهمون اونم دختری رو دعوت میکنه و باهاش صمیمی هست و باهم هماهنگ میکنن ک بیاد نمیگم چیزی هست اما حس خوبی نداره 

سعی کن ب همسرت بفهمونی ک نمیخای این مهمان بیاد خونت و اگر بیاد هیچ میزبانی ای صورت نمیگیره یا همون روز میبریش خونه مادرشوهرت

یا میتونی وقتی مهمون اومد بگی بریم به مثلا مادرشوهرت ک زنداییشه سر بزنیم و رسیدین رک بگو همینجا بمون من راحت نیستم

خلاصه رک نباشی از دست میری

یه صلوات میفرستی برام لطفا