2777
2789

سلام من یخچال دورب سامسونگ دارم از جهازم خیلی هم راضیم خداراشکر هیچ مشکلی نداشته به جز فضای کمش دیروز رفتیم ساید الجی دیدیم ۳۰فوت به نظرم خیلی جادارتر از یخچال خودم نیمد ولی ۳۴فوت هم خیلی ابعادش بزرگهش منم مستاجرم میترسم بعدا دردسر بشه تو جابجایی میشه اگر کسی داره تجربشا بگه. ۵درب ۳۰فوت میخواستم ولی به نظرم ۳درب فضاش بیشتر بود واقعا اینطوره؟

ال جی که الان همه بدلی هستن اسنوا یا دوو بگیر پاکشوما هم ظاهراً بد نیست

بدل که نیست من قبل ازین که برم ببینم فکر میکردم تقلبیه از بس تلویزیون تبلیغ منفی کرده ولی وقتی از نزدیک دیدم اصلا حتی از نظر ظاهری اینا نمیتون فیک بزنن. البته مونتاژ کره و چین داره که هر دو هم میگن با کیفیته فقط مسیله ای که هست حمل و نقله که مبادا آسیب دیده باشه. یه سری از مغازه ها هم خودشون گارانتی میکنن. 

اسنوا یخچال فریزر دو دربش مامانبزرگم داره میگه صداش زیاده

دوو هم دختر خالم دوسال بعد خودم عروسی کرد با اینکه دوو قدیمه و با کیفیت تره ازش راضی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدل که نیست من قبل ازین که برم ببینم فکر میکردم تقلبیه از بس تلویزیون تبلیغ منفی کرده ولی وقتی از نز ...

اینو نمی‌دونم یعنی اصلی میاد مونتاژ میشه؟

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
اینو نمی‌دونم یعنی اصلی میاد مونتاژ میشه؟

نه عزیزم یخچال اماده میاد حالا یه سری خود کره مونتاژ میشه یه سری توی چین مونتاژ میشه ولی تحت لیسانس کره که اونا هم تقلبی نیستن ولی معمولا کره ای ها گرون تره برای همین ممکنه بعضیا مونتاژ چین را به نام کره بفروشن

نه عزیزم یخچال اماده میاد حالا یه سری خود کره مونتاژ میشه یه سری توی چین مونتاژ میشه ولی تحت لیسانس ...

من با همین تفاسیر یه لباسشوئی هیوندای خریدم 

ظاهراً بد نیست حالا ببینم چطور از آب درمیاد 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

مشکل من سر فضا و ابعادش هست کسی ساید نداره اینجا راهنمایی کنه؟ 

میخوام بدونم واقعا فضاش کمه ۳۰ فوت بگیرم؟

یا کسی هست ۳۴فوت داشته باشه تو جابجایی خیلی اذیت میشین؟