2777
2789
عنوان

آیا این شخص تجربی میاره

113 بازدید | 15 پست

دختر خالمه خیلی استرسی مدام میگه اولویت ب میشم

نهم هم بر فرض همه چیو ۲۰ میگیریم 

هفتم ریاضی ۲۰ علوم ۱۹.۵

هشتم ریاضی ۱۹.۵ علوم ۲۰

نهم هم فرضا ریاضی و علوم ۲۰ معدل هم ۲۰

نمرات هفتم هشتم که گفتم میگه سالانه هست یعنی با ترم یک و دو باهم جمع شده که سالانه رو حساب میکنن

چند درصد احتمال داره اولویت الف شه؟

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما الف میشه😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

مدرسه تا مدرسه هست مدرسه ما زیر ۱۹ونبم قبول نکرد

ی مدرسه دیگ معدل ۱۵هم گرفته بود

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

مدرسه تا مدرسه هست مدرسه ما زیر ۱۹ونبم قبول نکردی مدرسه دیگ معدل ۱۵هم گرفته بود

زیر ۱۹.۵ نیست که منظورم اینه کلا اولویت الف میشه؟

چه نمره‌ های خفنی😐

کشت منو 

میگه بپرس اولویت الف میشم

بنظرت میشه یا نه 

هرچقدر میگم حتما میگه نه زمان شما فرق داشت

مدرسه تا مدرسه هست مدرسه ما زیر ۱۹ونبم قبول نکردی مدرسه دیگ معدل ۱۵هم گرفته بود

میگه الان با این نمره ها مدرسه شما قبول میشدم؟

اینم بگم هشتم ۲۰ بود معدلش

با این نمراتی که داری میگی صددرصد میاره چرا نگرانه؟

آخه میگه نی نی سایت که داشتم نگاه میکردم دختراشون معدلشون ۲۰ شده بود علوم و ریاضی هم ۲۰ ب آورده بودن 

حالا من یه ۱۹.۵ دارم حتما ب میشم

آخه میگه نی نی سایت که داشتم نگاه میکردم دختراشون معدلشون ۲۰ شده بود علوم و ریاضی هم ۲۰ ب آورده بودن ...

نه عزیز دلم بگو بد به دلش راه نده خیلیا توی فضای مجازی فقط میخوان یه چیزی بگن

قطعا میاره

زیر ۱۹.۵ نیست که منظورم اینه کلا اولویت الف میشه؟

ی تست ازشون گرفتن اسمش یادم نی با توجه به اونه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

اون تست استعداد و علاقه که ازشون میگیرن مشخص میکنه 

مثلا من کاردانش و هنر رو به آوردم چون علاقه نداشتم...بستگی به اون داره ولی با نمراتش حتما میاره

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)