2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری دو قطبیش باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 88 پست
خوب حالا بین اینکه چه زن دو قطبی باشه چه مرد زندگی داغون میشه توجه نمیکنی همش رو پسر بودنت تاکید دار ...

هی نمی‌دونم اما خیلی دوستش دارم هیچکسو مثل این نتونستم دوست داشته باشم هیچکس 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بدبخت میشی روزی صدبار میزنی تو سر خودتتدوست داری با یه بچه جدابشی قلبتو بکن بنداز جلو سگپاتو بذ ...

نه دوست ندارم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

جفتشونم همزمان تاپیک زدن راجع به این موضوع..

بابا من نمیدونستم این کاربری شو 

الان دوستم تگ کرد ! 

برن ای پی پیدا کنن

ی ابرو نداشتم اونم بردن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مشکوک نیست هستیم خب

تو تاپیک میزنی اون میخونه 

اون میزنه تو میخونی

ماهم که   

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

هی نمی‌دونم اما خیلی دوستش دارم هیچکسو مثل این نتونستم دوست داشته باشم هیچکس

ادمای سمی خیلیاشون دوست داشتنی ان اما زندگی فقط دوست داشتن نیست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
تاپیکو گزارش بزنین دوستان بخاطر این دوتا عاشقبیشتر از این شناخته نشن اذیت میشن

چه عاشقی اخه 

طرف کاربری داشته نشون نمیداده

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

تو تاپیک میزنی اون میخونه اون میزنه تو میخونیماهم که

نه این اکانتم رو نمیشناخت شانسی هم واردش شدم امروز اصلا شمارشم گم کرده بودم اینجا تگش کردن