2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری دو قطبیش باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 88 پست
عزیزم سریع کات کن خودش هم میدونه چقد این بیماری اطرافیان رو زجر میده

خب بهم می‌گفت اما من خیلی دوستش دارم هیچکسم مثل این هیچ وقت نتونستم دوست داشته باشم بهش میگم خوب میشی میگه نه نمیشه تو نمی‌فهمی 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خخخخ همون اول خودتو معرفی میکردی خب ! انقدرم توهین نمیشنیدی! حالا خوب شد بهت گفت لیاقت نداری ؟🤣🤣 ...

والا پروفم زدم مرد   

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسینی با دو قطبی؟؟؟؟برو تحقیق کن راجبشخداخیرش بده ول کرده رفته

کردم این دل که قبول نمیکنه 

نکنه رل توعه 

@آنه_دختری_در_پاریس  

شبیه داستان توعه 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

شوهر چیه من پسرم دختر اختلال شخصیت مرزی داره میگه بخدا دوستت دارم نمیتونم با این بیماری تو رو هم اذی ...

خوب حالا بین اینکه چه زن دو قطبی باشه چه مرد زندگی داغون میشه توجه نمیکنی همش رو پسر بودنت تاکید داری . این زندگیا که میکنن ویرون شده زن هم این شکلی باشه بدتره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منم دوقطبی هستم ولی راحت مثل بقیه زندگی میکنم همه چیزم سرجاش هس ولی چرازاین بیماری غول ساختید

میگه من اختلال شخصیت مرزی دارم یه چیزی بالاتر از دو قطبی 

از قضا هست

جفت تون اینجایین مگه میشه 

مشکوکه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

به این دل احمقم بگو

بخدا بدبخت میشی روزی صدبار میزنی تو سر خودتت

دوست داری با یه بچه جدابشی قلبتو بکن بنداز جلو سگ

پاتو بذار روش

دوست داری بچت مریض باشه؟

دوست داری بچت بگه مامان چرا منو به وجود اوردی؟

دوست داری بچت مثل من یه مریض باشه بعد هروز توو

لعنت کنه 

دوست داری دخترت ارزوی پدر داشتنو (پدرخوب) به گور ببره؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد