2777
2789
عنوان

بخاطر بیماری دو قطبیش باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 88 پست
اگر روانشناس تشخیص دو قطبی داده، عجیبه ک شما هنوز مایل به ادامه دادنی…! شاید نمیدونی این بیماری ینی ...

دقیقا.خداخیرش بده ک کات کرده

دو قطبی بدترین نوع مریضیه.

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
فرار کن فراررررررررررررر چه اصراری داری به نابود شدنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا دوست دا ...

شوهر چیه من پسرم دختر اختلال شخصیت مرزی داره میگه بخدا دوستت دارم نمیتونم با این بیماری تو رو هم اذیت میکنم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلآاینجوری نگو ،من خودم این بیماری رودارم خیلی راحت بادوتاقرص کنترل میشه ،آدم درمان نکنه خودش اذیت ...

عزیزم من خودم کارشناس روانشناسی هستم، این بیماری دُز های مختلفی میتونه داشته باشه..حد کم بله با دارو قابل کنترله ولی باز هم احتمال انتقال به بچه خیلی بالاست و درصورت نخوردن قرص ها هم دوباره همه چیز برمیگرده چون درمان قطعی نداره و داروها فقط کنترل گر هستن و مادام العمر باید استفاده بشن!

در شدت های بالا هم که اصلا نمیشه ریسک زندگی باهاشون رو پذیرفت! این دوستمون گفتن این اقا حالت شدیدش رو داره!

خب اگه یه دوقطبی کات کرده. باید جشن بگیری و شکرگزار باشی

می‌دونم ولی همو دوست داریم بهم گفت با این بیماری نمیتونم تو رو اذین کنم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خدا دوست داشته از الان کات کرده من شوهرم حالتهای دو قطبیه روزگارم سیاه شده همش اسم جدایی میاره ، یر ...

دختر گفت اختلال شخصیت مرزی دارم بالاتر دو قطبیه نمی‌دونم چیه

منم دوقطبی دارم ولش کن دیونه ای؟فردا بچتم درگیر بیماری میشه من میدونم دوقطبی یعنی چیمن الان دکترم گف ...

به اینم گفته اما من دوستش دارم نمی‌دونم چیکار کنم میگه ایندتو خراب نکن 

ببخشید ولی شماهم یه روانشناس مراجعه کن بنظرم شماهم یه مشکلی داری که میخوای ادامه بدی با همچین شرایطی

شاید دارم

امام حسینی با دو قطبی؟؟؟؟

برو تحقیق کن راجبش

خداخیرش بده ول کرده رفته

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه