2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بدون کلاس انگلیسی رو یاد گرفتم به شما هم توصیه میکنم از یوتیوب استفاده کنی‌ براش، یک عالمه و ...

جدی میگی چند سالته ؟پسرم ۶ سالشه الان میخوام شروع کنم تازه

بعد ۳۰۰ تومن دادم فیلمارو گرفتم ولی نمیتونم دانلودشون کنم 

چون حافظه گوشیم پره چکار کنم به نظرتون؟

والا خودت دانلود کنی دوبل می افته براتمفته

فایلارو ازش خریدم ۳۰۰ بعد دیدم نمیتونم همه رو دانلود کنم گفت اگه میخوای ۴۵۰ دیگه بده با فلش دانلود شده بفرستمشون

جدی میگی چند سالته ؟پسرم ۶ سالشه الان میخوام شروع کنم تازهبعد ۳۰۰ تومن دادم فیلمارو گرفتم ولی نمیتون ...

یوتیوب ویدیو های کوتاه کودکان زیاد داره، من ۲۰ سالمه ولی سن پسرتون مناسبه الان،قند شکن روشن کن و برو یوتیوب سرچ کن، روی تلویزیون هم میشه اورد، دانلود هم میشه کرد با ربات های مخصوص، اتفاقا خیلی هم بامزه ان:)

فایلارو ازش خریدم ۳۰۰ بعد دیدم نمیتونم همه رو دانلود کنم گفت اگه میخوای ۴۵۰ دیگه بده با فلش دانلود ش ...

عالیه خود فلش ۲۰۰تومنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یوتیوب ویدیو های کوتاه کودکان زیاد داره، من ۲۰ سالمه ولی سن پسرتون مناسبه الان،قند شکن روشن کن و برو ...

آها مرسی عزیزم شما از چند سالگی شروع کردی برای زبان نگاه کردی؟

آخه منم خودم زبانم خیلی ضعیفه دوس دارم یاد بگیرم میشه با فیلم یاد گرفت؟

آها مرسی عزیزم شما از چند سالگی شروع کردی برای زبان نگاه کردی؟آخه منم خودم زبانم خیلی ضعیفه دوس دارم ...

من وقتی کوچیک بودم آموزشگاه بخاطر سنم قبول نکردن! ولی خب ۳ سال پیش شروع کردم و خیلی به زبان علاقه داشتم، یوتیوب خیلی کمکم کرد و کلمه حفظ میکردم و چیزایی که نمی‌دونستم و سرچ میکردم یاد میگرفتم، به نظرم فقط استمرار و پافشاری داشته باشین و به مقدار خیلی زیاااد تکرار و حرف زدن، من یه جمله رو انقد میگفتم که دیگه حفظ میشدم، بعد یه مدتی ناخوداگاه پیشرفت و احساس میکنید چون سطح مبتدی مطالب راحت تر و کمتری داره

امیدوارم کمک کرده باشم❤️

آها مرسی عزیزم شما از چند سالگی شروع کردی برای زبان نگاه کردی؟آخه منم خودم زبانم خیلی ضعیفه دوس دارم ...

با فیلم خیلی طول می‌کشه و نمیشه به چشم منبع اصلی بهش نگاه کرد برای بزرگسالان، بهتره زبان بخونی و برای تقویت مهارت شنیدن و لهجه ها، فیلم هم ببینید