یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی میگی چند سالته ؟پسرم ۶ سالشه الان میخوام شروع کنم تازهبعد ۳۰۰ تومن دادم فیلمارو گرفتم ولی نمیتون ...
یوتیوب ویدیو های کوتاه کودکان زیاد داره، من ۲۰ سالمه ولی سن پسرتون مناسبه الان،قند شکن روشن کن و برو یوتیوب سرچ کن، روی تلویزیون هم میشه اورد، دانلود هم میشه کرد با ربات های مخصوص، اتفاقا خیلی هم بامزه ان:)
آها مرسی عزیزم شما از چند سالگی شروع کردی برای زبان نگاه کردی؟آخه منم خودم زبانم خیلی ضعیفه دوس دارم ...
من وقتی کوچیک بودم آموزشگاه بخاطر سنم قبول نکردن! ولی خب ۳ سال پیش شروع کردم و خیلی به زبان علاقه داشتم، یوتیوب خیلی کمکم کرد و کلمه حفظ میکردم و چیزایی که نمیدونستم و سرچ میکردم یاد میگرفتم، به نظرم فقط استمرار و پافشاری داشته باشین و به مقدار خیلی زیاااد تکرار و حرف زدن، من یه جمله رو انقد میگفتم که دیگه حفظ میشدم، بعد یه مدتی ناخوداگاه پیشرفت و احساس میکنید چون سطح مبتدی مطالب راحت تر و کمتری داره