2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر   ماندانا خلیلی پور    من رفتم پیشش برای چند بار.. تمام مشاهدات خودمو مینویسم براتون

دکتری هستند بسیار پولکی که برای جواب دادن هر سوالی باید بری مطب و پول بهش بدی تا جواب بده بگن چیزیت نیست ویک مطب دارن در خراسان خیابان طیب که به غیر دوشنبه و پنچ شنبه آنجا هستند معمولا دیر به مطب میان تا مطب به ظاهر شلوغ دیده شود و همان چند مراجعه کننده موجود در مطب را طی فاصله زمانی یک ساعته که در مطب هستند با سرعت ویزیت کرده که نصف کارهای مطب توسط منشی مطب انجام میشود که برای من بسیار جالب بود وحتی داروهای تجویز شده باید با منشی هماهنگ شود حالا شما بگید که واقعا این دکتر قابل اعتماد است !!!!

دکتر   ماندانا خلیلی پور    من رفتم پیشش برای چند بار.. تمام مشاهدات خودمو مینویسم بر ...

خب من الان چکارکنم 6هفته مونده ب زایمانم بهمم گفته حتما سزارینت میکنم چون من طبیعی نمیتونم

بسیار دکتر بدی هستن خیلی بی حوصله و اخلاق بدی دارن فقط لبخند الکی واسه جذب بیمار میزنن وگرنه اکثر کاراشون و منشیشون انجام میده و خودشون بیشتر پشت میز هستن و همیشه چندتا بیمار را باهم معاینه میکنن

شما چندوقت رفتید پیشش؟

چندین بار 

اگر رفته باشین دیدید که چه اوضاعی داره مطبشون دیر اومدن و ارزش قائل نشدنشون برای مراجعه کننده و از همه بدتر کلا باید با منشی هماهنگ کنید کم مونده منشی عمل سزارینم انجام بده بی مسولیت و نداشتن وجدان کاری این خانوم دکتر واقعا ناراحت کنندست

زایمان کردی پیشش؟از چ نظر میگی؟

هشت سال پیش زایمان سختی داشتم پا ب پام همه بیمارستانا با من اومد

پاسارگاد زایمان سزارین شدم چقد دستش خوب بود .سه روزه بلند شدم

فردا وقت دکتر دارم .کاش باشه.بعد چند سال باردار شدم باز دکترم ایشون هستن

هشت سال پیش زایمان سختی داشتم پا ب پام همه بیمارستانا با من اومد پاسارگاد زایمان سزارین شدم چقد دست ...

منم فردا میخوام برم پیشش جواب ازمایشامو نشون بدم بهش 

منم یسریا میگفتن دستش خیلی سبکه و خوبه ولی یسریام میگن ن