2777
2789

نمیدونم منم هنوز شک دارم که سرمایه گذاری کنم طلای فیزیکی رو ترجیح میدم وگرنه طلاین رو ثبت نام کردم و برنامشو دارم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم ک بگه

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم هنوز شک دارم که سرمایه گذاری کنم طلای فیزیکی رو ترجیح میدم وگرنه طلاین رو ثبت نام کردم و ...

خیلی خوبه واقعا اگه معتبر باشه من هرماه میتونم پورسانتم رو برم طلا بگیرم و کم کم زیاد میشه...و پول ها هم الکی خرج نمیشن و بی ارزشم نمیشن

خیلی خوبه واقعا اگه معتبر باشه من هرماه میتونم پورسانتم رو برم طلا بگیرم و کم کم زیاد میشه...و پول ه ...

آره خیلی خوبه بشرطی که بتونی اعتماد کنی کلا ادمی ام که دیر اعتماد میکنم و ریسک نمیکنم اول نگاه میکنم ببینم جایی که میخوام پامو بزارم محکم هس یا نه بعد قدمو ورمیدارم

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

من از میلی استفاده کردم.راضیم.

طبق نظراتی که دوستان داده بودن طلات رو قبل اینکه به سه گرم برسه بفروش چون بالاتر از اون کارمزد داره.

من طلا رو در حد ۵۶ میلی خریدم و تقریبا دوماه بعد فروختم .یک ریال هم کارمزد برنداشت ولی برا تراکنش بانک برا هر صد هزار تومان ،هزار تومن پول برداشت

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
سلام من میلی نصب کنم خوبع؟

اره نصب کن.خانوادت رو زیر مجموعه کن که پنج میلی از هر کدوم هم جایزه بگیری

آیدی هدیه رو اول تاپیکم گذاشتی خواستی بزن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .