2777
2789
عنوان

دوهفته‌س عمه شوهرم خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 70 پست
باورت میشه پول ندارم که کرایه بدم برم خونه خواهرم حالا کادوش ب کنار هیچی ب هیچی همش خرج گوشت و مرغ و ...

اگه وایسادی ازش تشکر کنن اشتباه محضه.من دیگه کاری واسه خوشایند فامیل شوهر نمیکنم.به شوهرت محکم بگو دیگه نمیتونم.به مادرشوهرتم بگو که حتی اجاره خونه رو هم ندارم بدم.

تازه گفته بود یه پیرزنه هس هیشکیو نداره تو بیمارستان باهاش آشنا شدم سرطانیه هرچی تعارف کردم نیومد باهام

امشب اگه تونستم میارمش 

تو دلم گفتم منکه بدبختم اونم بیار 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وایسادی ازش تشکر کنن اشتباه محضه.من دیگه کاری واسه خوشایند فامیل شوهر نمیکنم.به شوهرت محکم بگو د ...

😭چیکارش کنم ن من میتونم حرفی بزنم ن شوهرم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
خودتو بزن به مرخصی غذا اینا درست نکن

کاش فقط بحث غذا بود همینکه همش لم داده یه گوشه منو کشته یعنی واقعا خونه ها خودشون همینطورن برمی‌داره موهاش وسط خونه شونه میکشه میدونه من حساسم که مو رو فرش و توخونه نباشه

زنگ بزن به بقیه فامیل ها یا پیام بده بگو خجالت هم خوب چیزیه فقط عمع شوهر من هست ؟

رو رو بزار کنار 

یا بلند شو برو مسافرت چند روزیا بگو مادرم مریض هست باید برم پیش او چندروز

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد

بابا پاشو برو خونه خواهرت 

بعد بگو اومدم اینجا حال خواهرم بد شد مجبورم بمونم پیشش 

شوهرت هم الکی بگو با تو رفته 

همین. 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

چیکار کنم بنظرتون من از سر صبح تا خوده شب تو آشپزخونه م ناهارم اگه نیاد خونه باید غذا با اسنپ بفرستم ...

نقشه اول به مادرشوهرت زنگ بزن بگو بیاد خونه شما 

نقشه دوم مهمون دعوت کن 

نقشه سوم بگو جایی دعوتم شما هم پاشید بریم 

نقشه چهارم برید مسافرت

اسی پاشو برو خونه ی مادرت بهش زنگ بزن بگو عمه خانم ما خونه نیستیم چند روز کمرم گرفت یهویی اومدم خونمون یا مامانم مریض شده اومدم کمکش ،انشاءا.. خدا شوهرتون رو شفا بده وسلام 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

زنگ بزن به بقیه فامیل ها یا پیام بده بگو خجالت هم خوب چیزیه فقط عمع شوهر من هست ؟رو رو بزار کنار یا ...

اگه همین چندروز نرفت دیگ میرم خونه مامانم خستم شده

پاشو برو دو روز خونه مادرت بمون خودش میره.

اگ نرفت همین چندروز میرم

نقشه اول به مادرشوهرت زنگ بزن بگو بیاد خونه شما نقشه دوم مهمون دعوت کن نقشه سوم بگو جایی دعوتم شما ه ...

مادرشوهرم خودش بدتره اونم چتره هرجا بره یه ماهی میمونه بعد باید غصه اونو بخورم 😅

زنگ میزنم خواهرم ک مجرده بیاد پیشم شاید اینطور بره

اسی پاشو برو خونه ی مادرت بهش زنگ بزن بگو عمه خانم ما خونه نیستیم چند روز کمرم گرفت یهویی اومدم خونم ...

بخدا اصلا درک نداره این زن

میگم ک پامم رباطش کش اومده عین خیالشم نیس

حالا اگ نرفت همین دوسه روز یه بهونه میارم میرم خونه مادرم یا میگم خواهرم بیاد پیشم که راحت نباشه بره

اون نمیفهمه خودتو دریاب بابا زود دست و پاشو جمع کن 

ببین دیگه کار از ثواب و این حرفها گذشته خودت داری دور از جون کباب میشی همین امروز و فردا تمومش کن ،موفق باشی

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫