2777
2789
عنوان

تو رو خدا بهم بگیدچیکار کنم

48 بازدید | 4 پست

اگ این فکر رو شما داشته باشین چیکار میکنید وهر لحظه بهتون استرس بده ت خواب پانیک بشین چیکا. میکنید من ی فکر ب شدت مزخرف تو ذهنم اومده باردارم هستم نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم حالم خرابه 

همش تو ذهنم میاد ک هیشکی نگاه تو رو نمیتونه داشته باشه ت تنهایی هیشکی از چشمای ت نمیتوونه نگاه کنه و این واقعا حالم بد میکنه بچه ها جوری ک تو خونه نمیتونمم تنها بشینم باید برم بیرون باردارم هستم سختمه ب نظرتون چیکار کنم شما بودین چیکا. میکردین ک کنار بیاین یا چیکار میکردین ک ذهنتون دهنشو ببنده الکی ترس الکی نده بهتون ب خدا فک میکنم  دعا براک نوشتن چون واقعا فکر مسخزه اییه ک باعث استرس من میشه 🥲😭

چرا من نمی فهمم چی می گی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب حالت چون برا خودمم گنگه ک چرا من سر همچین مزخرفی استرس میگیرم

قران بخون عزیزم

خدا بدلت ارامش بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮