2821
2789
عنوان

ارائه مشاوره براخرید طلا

901 بازدید | 41 پست

فقط هرکی علاقه منده بیاد هیچ پولی هم قرار نیس من بگم بریزید فلان حساب و... فقط مراحلشو راهنمایی میکنم

فرصت خوبیه برا سرمایه گذاری درطلا .

لایک پلیز

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین 

و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی رو دارم یادمیگیرم حدودا ۵۰ قیمته فیلمهاش . هرکسی رو دیدم میگ روزانه بین ۳۰۰ تا ۵ م بستگی ب مقدار سرمایه ای ک داری سود میکنی و حداقل سرمایه ۲۵۰۰ هس . 

بنظرتون  درسته میتونم ب همچین سودی برسم ؟؟

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی ر ...

ببخشید ۵۰ قسمت 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی ر ...

توکار ماشین نیستم بنا براین نمیتونم نظری بدم درمورد طلا هم پیشنهاد خاصی دارم اگه که مزیت های زیادی به طلای آب شده داره اگه واقعا جدی باشین گروه بزنیم اونجا راهکارهارو بگم خدمتتون

ما باید مهریه بدیم با این شرایط بنظرتون قیمت طلا بالاتر میره یا پایین تر؟ دست نگه داریم یا بدیم بره؟ ...

راستش فعلا که باتوجه به شرایط سیاسی ونظامی موجود در کشور وخاور میانه صعودی هست 

توکار ماشین نیستم بنا براین نمیتونم نظری بدم درمورد طلا هم پیشنهاد خاصی دارم اگه که مزیت های زیادی ب ...

ممنون حقیقتش؟زیاد وقت نمیکنم چون دارم برا آزمون میخونم 

روزانه چقد ۳۰۰ تا ۵ م ؟؟؟ اینو متوجه نشدم

اره ۳۰۰ هزار تا ۵ م 😁 نکنه فکر کردید میلیارده