2777
2789
عنوان

ارائه مشاوره براخرید طلا

662 بازدید | 41 پست

فقط هرکی علاقه منده بیاد هیچ پولی هم قرار نیس من بگم بریزید فلان حساب و... فقط مراحلشو راهنمایی میکنم

فرصت خوبیه برا سرمایه گذاری درطلا .

لایک پلیز

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین 

و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی رو دارم یادمیگیرم حدودا ۵۰ قیمته فیلمهاش . هرکسی رو دیدم میگ روزانه بین ۳۰۰ تا ۵ م بستگی ب مقدار سرمایه ای ک داری سود میکنی و حداقل سرمایه ۲۵۰۰ هس . 

بنظرتون  درسته میتونم ب همچین سودی برسم ؟؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی ر ...

ببخشید ۵۰ قسمت 

در مورد ماشین نظری نداری؟ بنظرت میره بالا یا میاد پایین و اینکه دوره مظنه طلای آب شده از علی محمدی ر ...

توکار ماشین نیستم بنا براین نمیتونم نظری بدم درمورد طلا هم پیشنهاد خاصی دارم اگه که مزیت های زیادی به طلای آب شده داره اگه واقعا جدی باشین گروه بزنیم اونجا راهکارهارو بگم خدمتتون

ما باید مهریه بدیم با این شرایط بنظرتون قیمت طلا بالاتر میره یا پایین تر؟ دست نگه داریم یا بدیم بره؟ ...

راستش فعلا که باتوجه به شرایط سیاسی ونظامی موجود در کشور وخاور میانه صعودی هست 

توکار ماشین نیستم بنا براین نمیتونم نظری بدم درمورد طلا هم پیشنهاد خاصی دارم اگه که مزیت های زیادی ب ...

ممنون حقیقتش؟زیاد وقت نمیکنم چون دارم برا آزمون میخونم