2777
2789
عنوان

ارائه مشاوره براخرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 41 پست
اوکی درسته من خودم همین امروز۱،۷۰۰م‌ سود کردم

با چقدر سرمایه اینقدر سود کردید؟؟

از همین مظنه طلای آب شده .؟پرایس اکشن اینچیزا

من فرصتم کمه  بالا ۵۰ قسمت فیلم ه . البته تایمش کمه اما وقت نمیکنم نهاین هر دو سه روز یبار دوقسمت ببینم ک اونم فراموش میکنم .

سایت فراز چارت روهم بابد تمرین کنم اما خب ورود ب سایت هزینه داره ینی برا تمرین هم باید هزینه بدم !!

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

با چقدر سرمایه اینقدر سود کردید؟؟از همین مظنه طلای آب شده .؟پرایس اکشن اینچیزامن فرصتم کمه بالا ۵۰ ...

عرض کردم خدمتتون اگه جدی هستین باید چندنفری که هستیم گروه بزنیم اونجا بررسی کنیم اینجا چون گروه عمومی هستش هرکی ازراه میرسه یه نظری میده وتمرکز کافی برابحث وجود نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گروه باشه تصویر ومستندات ومدارک سودمو میتونم بفرستم ولی اینجا نه

قبول بکنیم که آدم ذاتا چیزی رو که رایگان باشه قدرشو نمیدونه ولی پای یه چیزی یه هزینه بده خوب قدرشو میدونه 

اگه براستفاده ی وانداختن خرید میکنی حرفی نیسولی اگر برسرمایه گذاری میخری چرا صندوق طلا نمیگیری؟

والا برای سرمایه گذاری هست تا حالا صندوق طلا نگرفتم همش طلا دست دوم که اونم نگهداری اش واقعا برام سخته و خطرناک 

اون چه طوره مطمئن هست پول ادمو نبرن برن ؟ تضمینی داره

ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤