2777
2789

بچه ها شبا میام بخوابم دائم فکرمیکنم چرا فلان حرفو زدم ...چرا فلان حرفو به فلانی گفتم ...نکنه فکرکنن من ادم بدی ام ..نکنه برن به کسی بگن ... واقعا م یه سری حرفارو نباید به کسی میگفتم ولی گفتم ... ولی شبا خواب ندارم از فکر اینا 😔❤️تا میاد خوابم ببره یادم میاد انگار مغزم فعال میشه ... شبا ۲ساعتم خواب مفید ندارم دائم وول میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من انقددددد امشب اورثینک کردم ک قضیه یازده ماه پیش تونستم ب ۲ ماه پیش ربط بدم و از یکی متنفر بش ...

وای منم ... مثلا میگم ینی الان نشسته پیش مادرش داره میگه من چیا تعریف کردم ... میشینم دیالوگ میسازم ... داغونم دلم میخاد مغزمو درارم بندازم بره

ملاتونین چند ماه پیش دکتر تجویز کرد .ه گاهی میخوردم پوستم خیلی خشک شد باز چند وقت پیش با فشار بالا و تپش قلب رفتم دکتر میخواس نور تریپتیلین بنویسه مخالفت کردم .گفتم نمیخوام همش خواب باشم .ولی الان دیدم چاره ای ندارم رفتم از داروخانه همون نورتریپتیلین گرفتم هرشب میخورم

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵