2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

بابا همه دایی ها و عموهای مجرد همینطورین... و وقتی تازه ازدواج میکنن هم هنوز تو همون حال و هوان... اصلا فعلا کارش نداشته باش

منم دقیقا شوهرم اینجوری بود جونش در میرفت برا پسر برادرش، منم حساس نبودم و همراهیش میکردم، اما چندباری بهش گفتم که اگر خودت بچه دار بشی دیگه فلانی انقد برات عزیز نیست،،،، ناراحت میشد میگفت امکان نداره بچه داداشم یه چیز دیگست😏😂 منم میگفتم باشه میبینیم

دقیقا همین شد وقتی خودمون بچه دار شدیم کم کم اون یکی از چشمش افتاد و جونش بسته شد به جون‌بچه خودم... و بعد ازاونم تازه نکات منفی بچه داداشش به چشمش میومد😂 خداروشکر هرچی بود تموم شد کلا... توهم سخت نگیر وقتی خودت بچه دار بشی همه چی تموم میشه. الکی خودتو اذیت نکن پیر میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر شد یعنی بازم بچه های جاریش رو دوست داشت و ناز میداد؟

خب مگه چی میشه بچه ی داداششه

زنداداش و بچه داداشای منم همینقدر حسودن

طفلی داداشم‌نمیتونه ب بچه های خانواده ی ما ی نگاه بکنه الم شنگه ب پا میکنن واویلا اگر بچه پسر باشه(البته بجز بچه ی من جون خودشون بچه ی منو دوستدارن)

شما هم اینقدررر حساسیت بخرج دادی ک همه چی بدتر شده

اینقدر حساسیت داشتی ک اون بچه ب همه چیز تسلط پیدا کرده

خودتو اروم کن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

۴ ماه اره میخام بیارم که حواس شوهرم پرت شه ولی فکر نکنم پرت شه اینبار بچه دیگشم میاد بدتر

درکت میکنم.منم اوایل ازدواجمون همینجوری بودم....ولی الان دیگه برام اهمیت نداره..چون ببین ته تهش شوهرت مال توئه و بیخ ریش همید..کسی هم نمیخورتش.بیخیال نشون بده خودت رو اون زودتر ول میکنه

بنظرم با سیاست برو جلو توام ب سمت بچه بروووو 

زودتر از شوهرت بیارش خونتون 

یا اینک 

گریه میکنه زودتر بشنو بگو برو ببین چیشده اگ خواستی بیارش 

اینطوری بکن شاید اوضاع درست شد 

خودت هم بچه بیاری درست میشه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میگم‌چرا با بچه یکی دیگه اینقدر ناز کنه نباید بکنه جاریمم‌میبینه همش میگه بیا پسرمو ببر بیرون اینم م ...

بگو اره خب بچت کمبود محبت از سمت باباش داره برا همین چسبیده به عموش 

عوض بچه پس انداختن از بچتون نگهداری کنید که سربار بقیه نباشه

خودتو دوس داشته باش❤️
ای بابا اینکه نشونه خوبیه ، مردی ک با برادرزادش اینطوریه ، بچه خودش دنیا بیاد چی میکنه ، بابای خیلیی ...

نهرعزیزم اصلاراینطوری نیست ، الان شوهر من آنقدر واسه بچه های مردم خوبه ولی نه واسه بچه خودمون،  بچه همه بجز خودمون

من شوهر سابقم دقیقا اینجوری بود .نگو با جاریم رابطه ج داشت از مجردی 

خودم مچشونو گرفتم.

نزار بفهمن ولی بنظرم زیر نظر داشته باششون زیرکانه

اصلا طبیعی نیس شوهرت

کاربری برای من و خواهرم هست.

یعنی دقیقا برعکس شوهر من از هیج بجه ای خوشش نمیاد ذوق هیچ بچه ای نمیکنه جز بچه خودمون 

تازه مسخره هم میکنه بچها دیگه یبار صدا جاری در اومد که چیکار بچم داری متن گفتم راست میگه زشته حالا دوسش نداری مسخره هم نکن 

بعضی از بچه ها ناخودآگاه دوست داشتنی هستن و دلت براشون میره دست آدم که نیست بزرگ تر که بشه جذابیتش فقط برای پدر و مادرش میمونه 

با این اوضاع که شما دارین بچه زبون باز کنه و شیرین زبونی یش شروع شه کار شما به طلاق میرسه یا خودت میزارن حسادت رو کم کن یا خونه تون رو عوض کنید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی