2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52655 بازدید | 610 پست

از چه چیزهایی واسه خودت درد درست میکنی و ناشکری میکنی؟؟!!!! خدا رو خوش نمیادا.

وقتی اینجوری نوشتی انتظار داشتم بیام ببینم شوهرت دست بزن داره کتکت میزنه، یا معتاده رزق خونه رو خرج مواد کشیدن میکنه، یا بیکار و بیعار و بی غیرته، یا با زنهای دیگه ریخته رو هم و بهت خیانت میکنه!!!!!

اینجوری ناشکری کنی خدا یه جوری یه درد بزرگتری میزاره تو زندگیت که حسرت این روزاتو بخوری،تو زندگیت روی چیزای مثبت تمرکز کن، سرکار برو ،تو جامعه باش.اینجوری انگار بیکار و علاف نشستی تو خونه فقط فکر زاییدن هستی و حرص بقیه رو میخوری

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

بستگی به قلق شوهرت داره
منم با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم جاریم ک میومد شوهرم بدو بدو میرفت بچه هاشو ببینه
چند بار که رفت دید من قیافه میگیرم و قهر میکنم الان در حد یه دقه میره زود میاد بعضی وقتا هم نمیره

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ینی خوش به سعادتت که بزرگترین مشکل زندگیت اینه😐کاش منم کابوسم این بود شوهرم بچه برادرشو دوس داره😐ب ...

۱۶ سالشه😐😐😐هنوز خم و چم زندگی رو ندیده که اینچیزارو درد میدونه

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

اسی از هول حلیم خودتو تو دیگ نندازی ، مدت کمیه ازدواج کردی به سال هم نرسیده سنت هم خیلی کمه ،فعلا یکی دوسال تنهایی زندگی کنین بی بچه بعدا اقدام کن )هر وقت خواستی اقدام  کنی برو زیر نظر دکتر واسه تعیین جنسیت اینا رو که من دیرم جنسیت براشون انگار مهمه)، ضمنا اون بچه خودش خونه و پدر مادر داره بگو در روز اصلا چن ساعت بیاد اخرش باید بره پیش مامانش ، 

اسی از هول حلیم خودتو تو دیگ نندازی ، مدت کمیه ازدواج کردی به سال هم نرسیده سنت هم خیلی کمه ،فعلا یک ...

برای بچه ی اول تعیین جنسیت ممنوع است.

تو ایران برای بچه ی دوم به بعد فقط اجازه ی تعیین جنسیت میدن.

مردی که فقط یک جنس بچه از زنش بخواد لیاقت نداره که باهاش زندگی کنی. 

برای بچه ی اول تعیین جنسیت ممنوع است.تو ایران برای بچه ی دوم به بعد فقط اجازه ی تعیین جنسیت میدن.مرد ...

ممنوعیتی نداره عزیزم اقوام ما انجام دادن جواب هم گرفتن مراکز دولتی که نمیرن خصوصی میرن ، با قسمت اخر حرفت موافقم بخاطر همین بهش گفتم فعلا بچه دار نشه تا خوب تو زندگیش جا بیفته و همو بشناسن

کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

اگه با شوهرت بجز این مشکل ،مشکل دیگه ای نداری مثل کتک زدن مثل خرجی ندادن ،خسیس بودن ، چشم هیز بودن فحاشی کردن .به نظرم باردار سو و توهم یه مسر واسه شوهرت بیار

توی محبت به بچه با شوهرت رقابت کن .

بیشتر از شوهرت به بچه توجه نشون بده 

قبل اینکه اون بیاد برم بچه رو بیار بازیش بده خوراکی بگیر براش لباس بگیر براش 

همه توجهتو بده به اون .

همسرت فهمیده نقطه ضعفت رو داره اذیتت می‌کنه ... کاری کن اون بچه بشه نقطه ضعف همسرت . یه جوری بهش محبت کن که از حسادت به بچه دیگه سمت خونه برادرش هم نره . 

خیلی خوبه که بچه دوست داره و عموی مهربونیه . ولی اینکه وقتی میبینه شما ناراحت میشی و اونطوری جواب ناراختیتون رو میده باید ادب بشه

اگه با شوهرت بجز این مشکل ،مشکل دیگه ای نداری مثل کتک زدن مثل خرجی ندادن ،خسیس بودن ، چشم هیز بودن ف ...

ببخشید تند تایپ کردم منظورم پسر بود اگه هم دلت میخواد تعیین جنسیت کنی فقط بهم بگو تا خودم راهنماییت کنم 

دغدغه های یه دختر بچه بلوغ که شوهرش دادن،جای تاسف داره واقعا حسادت به بچه یه ساله!!! میگه میخوام به خاطرش خود کشی کنم یا زود بچه بیارم در همین حد نابلد و سست مغز،بعد میگیم کودک همسری سمه میپرین بهمون یه زن عاقل و بالغ تو زندگی مشترک با هزاران مساله بایددست وپنجه نرم کنه و با سیاستو درایت زندگیشو در جهت رضایت خودش حفظ کنه اونوقت استارتر این تاپیک جلوی بچه یه ساله کم آورده میخواد خودشو بکشه....

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اسی بخاطر این کار شوهرت بچه دار نشو 

تو هنوز سنت خیلی کمه و تحربت کمتر، بخاطر حرفای جاریت الان حرص بخوری تو بارداری بدتر میشی و یه بچه عصبی به دنیا میاری، هم خودتو اذیت میکنی هم بچتو

جاریت هرچی میگه جوابشو بده حتی اگه دعوای بزرگ به وجود بیاد چون مقصر اونه اصلا هم از چیزی نترس حتی اگه دعواتون به پلیس برسه

بچه‌ی جاریت که گناهی نداره ازش بدت میاد مقصر بزرگتران

با بچه‌ی جاریت خوب باش و بازی کن حتی اگه ازش بدت میاد