2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

مادر شوهرت اگه روزایی که تنهایی بچه رو میاره بهش بگو که خوشت نمیاد بچه اینجا باشه اگه گوش نداد تهدیدش کن طلاق میگیرم هرچی دارین از دستتون درمیارم

به برادرشوهرت بگو شوهرم گفته من برادرزادمو میبرم بیرون توقع دارم داداشمم با بچم همینطوری رفتار کنه، خلاصه یه جوری با هر لحنی اینو بهش برسون 

به جاریتم بگو خوب شد بچه رو فرستادی داریم باهاش تمرین بچه داری میکنیم که بعدها واسه بچه خودمون کم نذاریم

یکیم اینکه فک نکن شوهرت چون عموی خوبیه بابای خوبیم میشه چون شوهرمن دقیقا همینطور بود واسه خواهرزادش جونشم میداد وقتی بچه دار شدیم به بچم نگاهم نمیکرد الان بچم ۵ سالشه شوهرم ۵ روز واسش پدری نکرده ولی همچنان جون میده به خواهرزاده هاش حتی بچه هایی که بعدا به دنیا اومدن

عزیزم 

منم مثل تو اقدامم هنوز نشده متاسفانه با دارو و اینا.

ولی هیچ چیز از چیزایی که نوشتی غیرعادی نیست. شوهر منم هر بچه ایی ببینه جدای از اینکه بچه کیه دختره پسره چند وقتشه و ...ذووق میکنه در حد چی و بازی میکنه میدونم از ته دلش میخواد پدر بشه. 

فکر و خیال زیادی نکن تا بچه دار شی 

منم دعا کن آخرین اقدام هام باشه و نی نی دار بشم.الهی 

دامنت سبز شه بزودی بانو

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوستم دارع باهام وقت میگذرونه همه چی عالیه اما این عادت رو نمیندازه و خیلی وابستشه هرکاری بکنمم ...

از من ب تو نصیحت 

در مورد خانواده شوهر حساسیت بخرج نده ک جواب معکوس میده 

یه بابت بهت حق میدم واز یه بابت مطمئنم حساس شدی همون‌طور ک خودت گفتی شوهرت در نقش شوهر دوست داره باهات وقت میگذرونه 

پس دیگه حساسیت نشون نده شوهر تو هست می‌تونه( عمو. دایی. پسر )یکی دیگه باشه 

ودراخر خودت هم ممکن بچه خواهرت یا بردارند یا هرکس دیگه رو خیلی دوست داشته باشی ولی اگه بدونی شوهرت روش حساس اذیت. نمیشی اون بچه یکسال وبراتو زشت ب بچه یکسال حسادت کنی 

ودراخر ایشلا خودت بچه بیاری کم کم از سرش میفته پس تخم ناراحتی ودلخوری تو دل شوهرت نکار

خوشبخت باشی

وقتی بهت میگه ببین چقد بچه ی منو دوست داره ، بهش بگو ببین مال تو رو انقد دوس داره با مال خودمو خودش ...

منم شبیه تو بودم الان ۱۰ ساله از ازدواجم میگذره شوهرم امسال داداششو از خونممون انداخت بیرون تازه خونه اونا طبقه پایین خودمونه ، از مغازه ها پرتش کرد بیرون جواب سلام جاریمو نمیده با برادر زاده ش که اوایل ازدواجم آینه ی دقم بود اثلا خوب نیست تازه میبینش روشو نیکنه اونور بعد پسر برادر شوهر من نوه ی اول خانواده بود چون پدرشوهرم سالها پیش مرده بود اسم اونو گذاشتن رو پسرشون میخوام بهت بگم دین و ایمان کل خانواده بود ناگفته نماند شوهر من پسر بزرگه هست فقط ۵ سال دیر از برادرش ازدواج کردیم 

اینجور مواقع باید اون جاری بفهمه و بهونه بیاره چطور بدش نمیاد هی شوهرت بره اونجا 

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

مامانم از بچگیم که‌میگه ظاهرا عموی منم همینطوری بوده میگه هرروز عصر با یه خوراکی یا گل سری چیزی میومده خونمون منو بغل میگرفته بازی میکرده بعد یه ساعتی حدودا میرفته خونشون همیشه این قضیه و‌ ادامشو‌ از زبون مادرم و از نگاهم خودم میدیدم این دفعه اوله دارم از زبون زن‌عموم میشنومش بهت حق میدم ولی لطفا تحت هیچ شرایطی به اون‌بچه آسیب نزن من هنوز نتونستم بعد سی سال با آسیبای روانی که زن‌عموم‌بهم‌وارد کرده کنار بیام 

من خودم عاشق بچه جاریم بودم ک

همسایه بودین همسایگی دشمنی میاره

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

من تو دوران عقدم با شوهرم، همیشششششه برادر زاده 6سالش همراش بود... وحشتناک بودبچه از من متنفر بود و ...

کی شیش سالگیشو یادشه☠️

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭