2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
خاله زنک که چه عرض کنم بیشتر دلم میسوزه که احساسات جای عقل گرفته! اهل غیبت نیستم ولی اهل زندگی چرا

احساسات رو شما داری ک انقد سطحی نظر میدین میگین بچه بیار زندگیت خوب شه😂از کدوم عقل حرف میزنین؟؟عقل شما یه لحظه فکر نمیکنه ک این دختر ۱۶ساله اصن امادگی بچه اوردن رو داره؟از نظر روحی حالش بدتر میشه تو دوران بارداری چون هنوز خیلی خیلی براش زوده

اگر اهل زندگی بودین قطعا اینجا نبودید این حرفو نزن بیشتر خندم میگیره😂😂😂😂😂😂😂😂

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسات رو شما داری ک انقد سطحی نظر میدین میگین بچه بیار زندگیت خوب شه😂از کدوم عقل حرف میزنین؟؟عقل ...

من از اول تاپیک به استاتر میگم آخه ۱۶سالگی وقت بچه آوردنه 

نمیدونه که بچه چه مسولیت بزرگی هس این مرد آمده میگه بچه بیار خودشم عقل کل میدونه

چقدر بیفرهنگ ودل کثیف وچرتو مزخرفی که یه بچه معصومو اینجوری خطاب میکنی روان پریشی تو یکی مثل اسی ک م ...

یاخداااا😂😂دو خط تایپ کردی بیست تا فحش حواله ش کردی بعد به اون بنده خدا میگی بی فرهنگ روان پریش؟😂😂

وای وای چقدر ناراحت شدم من آره مردای بی غیرت اینجوری حال میکنن

اول جواب ابلهان خاموشی  ، دوم این پشت گوشی ها حواست هست ؟   دسته دستم بهت نمیرسه‌؟ ولی فضای وب خیلی خوفناک تر از اونی فکرشون بکنی ، پس بترس از زمانی که یه  ،Cyberbullying  بخوره تو صورتت  هالا من اذیتت نمیکنم  ولی شما کاری نکنید که من شرمنده شما بشم 

دقیقا والا من هرچی گفتم گفت نمیتونم نمیشه

میگم‌نمیتونم ببینم هرکاری میکنم حواسمو پرت کنم نمیشه اگه میتونستم که نمیومدم از سر نارحتی تاییپک بزنم من خیلی زیاد بدم میاد که نمیزاره پیش شوهرم باشم و اینقدر شوهرم باهاش وقت میگذرونه 

ی مدت گیر نده بهش

تو خونه کلااا وقتشو پر کن 

خیلی بهش نزدیک شو 

همیشه تو بغلش باش

سرکار اومدنی ده دقیقه قبل زنگ بزن بگو عزیزم چایی حاظره مثلا منتظر توام 

اینا خیلی تاثیر داره

خیلی بهش نزدیک باشی و بهش تو خونه خوش بگذره تورو ترجیح میدع 

وقتی هم با بچه میره دور دور نزار تنها بره 

اصلااااا هیجا نزار شوهرت تنها باشه شوهر من تو خونه خودمون من نباشم دو دقیقه نمیتونه بشینه باید دائم جلو چشمش باشم 

اول اینطوری نبود 

من جشن عروسیمو گرفتن اومدم خونه لباس عروسمو در آوردم بعد از ۱ ساعت گفت پاشو بریم خونه مامانم اونجا مهمون هست خوش میگذره منم گفتم زشته فلان الان مارو آوردن گذاشتن خونمون خیرررر

اول شب زندگیمو قهر بودیم و خابیدیم

الان خداروشکر ماشالا ماشالا شام دعوت میکنن میگ اح نمیزارن بشینم تو خونم ب زور میبرمش