2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
من از اول تاپیک به استاتر میگم آخه ۱۶سالگی وقت بچه آوردنه نمیدونه که بچه چه مسولیت بزرگی هس این مرد ...

این مرد رو ک وللش معمولا پسرایی ک تو این سایتن یا خیلی بچن یا خیلی علاف و خاله زنکن از اون مردایی ک هرجا میرن بین زنا میشینن و خوراکشون غیبت و نظردادن درباره دختر عذرا خانم ایناست😂😂😂😂

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
احساسات رو شما داری ک انقد سطحی نظر میدین میگین بچه بیار زندگیت خوب شه😂از کدوم عقل حرف میزنین؟؟عقل ...

شمام اگر شعور داشتید باز سطحی جواب نمی‌دادید !  یه دختر ۱۶ ساله الان باید روی کتاب درسی باشه نه توی خونه شوهر هالا ما کاری نداریم  که چی شده و چی رفته جدا از اون ، منم سنش که نپرسیدم بازرس که نیستم شما  فشار نخور  منم حرفم پس نمیگیرم چون واقعیت بهش گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی دوستم داره برام وقت میزاره اما خیلی باهاش دعوا میکنم یعنی سه ساله با همیم ولی ۴ ماهه عروس ...

خب ببین یه چیزی بگم 

ذهنت به یه پاکسازی نیاز داره 

خودت داری جواب خودتو میدی دیگه متنتو یه بار بخون با خودت 

اولا سعی کن عاشق خودت باشی یعنی خودتو دوس داشته باشی خداروشکر کنی که یه همسر خوب داری که عاشقته صبوره اهل خانواده هست 

کلا در طول روز باید به چیزای خوبی که داری فکر کنی 

ببین وقتی مینویسی و تکرارش میکنی میبینی که واقعا همینطوره و نیاز نیست آنقدر سخت بگیری 

وقتی هم که این تمرینات بکنی خود به خود حالا بهتر میشه و این حال خوب رو به همسرت هم منتقل میکنی همونطور که حال منفی رو بهش منتقل میکنی

آقایون تو زندگی مشترک  یه زن میخوان که محبت کنه و شاد باشه همیشه. همیشه لبخند داشته باشه بگه بخنده  برقصه تیپ بزنه و غذاهای خوشمزه درست کنه والا 

شما خارج از کشور هم بری از یه مرد سوال کنی برای ادامه زندگی میخوای زنت چجوری باشه میگه شاد باشه ماهم باهاش شاد میشیم غذاهای خوشمزه و همون قلب خونه دیگه 

اگر میخوای من میتونم باهات در ارتباط باشم روند بهبودیتو و کلا پیگیری باشم ببینم حالت بهتره کارایی که میگمو میکنی اگر میخوای که هستم عزیزم

دقیقا والا من هرچی گفتم گفت نمیتونم نمیشه

ذهن خودشو کامل محدود کرده به این قضیه 

اصلاً چیزمهمی نیست اما چون جاریش با نیش و کنایه اذیتش میکنه نمیتونه جوابشو بده رو بچه جاریش حساس شده

کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

خب بچه رو که میاره ازش بگیر الکی بغلش کن نازش کن نزار دست شوهرت باشه ،بزار شوهرت فکر کنه تو اون بچه رو از شوهرت بیشتر دوست داری،همین روال رو برو تا بچه خودت بیاد

شمام اگر شعور داشتید باز سطحی جواب نمی‌دادید ! یه دختر ۱۶ ساله الان باید روی کتاب درسی باشه نه توی ...

این فشار نخور رو از مامانت یاد گرفتی کوچولو؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
کردم یه دعوای بزرگ شد اما شوهرم بیشتر وابسته شد بهش از لج‌من بیشتر میبره اونو بیرون و ناز میکنه

ولا خدا صبرت بده آبجی من تیکه انداختن و بی محلی از جاری دیدم و تازه هم بچه دار شده بعد مدت زیاد الان نمی‌دونم ترسیدم نکنه شوهرم مثل شوهرت اینجوری بچه های اونو دوست داشته باشه چون اصلا باهم خوب نیستیم (جار😈💩💩💩ررری،)

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

خب چرا دلیلش رو میدونی؟

آره میخام بیارم چون جاریم روز یکی میاره و عزیز دل همس بچه هاش و میارم که دیگه شوهرم حواسش به اونا نباشه و شاید یکم از دوست داشتن بچه های اون کم بشه و جاریم حرصش بگیره و خودمم بچه خیلی دوست دارم