2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

مثلا بگو خیلی بچه شیرینیه میدونم ماهم بچه دار بشیم قرار کلی بهمون خوش بگذره وقتی تو از سرکار میای خونه من لباسای مرتب تنش کنم جفتمون مرتب منتظرت بشیم تا توبرسی 

باید هم خودتو کنترل کنی هم این حسو بهش بدی که قراره بهترین حس هارو با پدر بودن خودش حس کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه راهی چیکار کنم نمیشه بدم میاد وقتی میبینم اینقدر براش مهمه😭😭

آروم باشید و عاقلانه رفتار کنید ، میتونم تو این مسیر کامل راهنماییتون کنم  نگرانی نداره ... صبور باشید همیشه

اخی پس کوچولوعه اسی چن ساله ازدواج کرده ؟

میگه چهار ماهه عروسی کرده 

در واقع بلد نیس شوهرشو سمت خودش بکشونه 

چون سنش کمه وبی تجربه میخاد زود بچه بیاره 

ولی اشتباه می‌کنه هنوز خودش بچه هست

اصلا می‌تونه اون بچه که میارنش خونش به شوهرش بگه بچه رو بده بره باهم رابطه داشته باشیم همه مدل می‌تونه شوهرشو بکشه سمت خودش

وقتی همسرش تعادل نداره نه بامحبت نا با منطق نه هیپ چیز دیگه درس نمیشه چیکار کنه ؟،فردا روز بچه رو م ...

بحث تعادل نیست ، شما چه میدونید با منطق باهاشون صحبت شده یا نه اصلا مشکل شوهرشون چیه ، باید رفت تو دل قضیه تا فهمید ، سطحی که نمیشه همه چیز قضاوت کرد

آروم باشید و عاقلانه رفتار کنید ، میتونم تو این مسیر کامل راهنماییتون کنم نگرانی نداره ... صبور باش ...

خوب چه راهنمایی من خودم بچه رو ناز میکنم ولی وقتی میبینم منو پیش شوهرم نمیزاره بدم مباد