2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

گاهی اوقات بد بینی بیشتر خودتون اذیت میکنه ، باید صبور باشید و عاقلانه رفتار کنید، اینکه هر شب پیش خودتون هزار یک فکر بکنید درست نیست ، راه های بهتری هست برای هم آرامش شخصی خودتون هم  نوع برخورد با این قضیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لینک کانال بانوان سیاهدانه رو برا میخواستم بفرستم ولی ارسال نمیشد سایت اجازه فرستادن لینک رو ن ...

نمیره حس میکنم اصلا مهرش کم نمیشه تازه حس میکنم با امدم اون یکی بدترم میشه حتی اگه بچه دار باشم

خانم من جواب استارتر و دادم ،روان پریش شمایید که فکر می‌کنی همه چی بهت مربوط میشه،بدبخت روانی😵‍💫

بدبخت روانی خودتو شخصیتت احمق ابله اگه ادم بودی استاترو نمیبردی بندازی تو چاه بااون مغز مریض ومعیوبت زندگیارو اطرافیان احمقی مثل تو به کام امثال استاتر تلخ میکنن بااین راهنمایاشون توخودت به روانشناس احتیاج داری یه بچه رو اینجوری میگی 

بزار بچه خودت دنیا بیاد اسم برادرزاده اش هم یادش میره حالا ببین کی گفتم.کمی صبر داشته باش حرص و جوش ...

نمیشه این اصلا مهرش کم نمیشه حتی اگه بچه دار بشم میدونم من اصلا کم نمیشه تازه دوتا میشن بیشتر و بدتر

بدبخت روانی خودتو شخصیتت احمق ابله اگه ادم بودی استاترو نمیبردی بندازی تو چاه بااون مغز مریض ومعیوبت ...

عزیزم شما خودت هی یه بچه رو بیارن خونت 

اذیت نمیشی 

والا آدم بعضی وقتا حوصله بچه خودشم نداره

بدبخت روانی خودتو شخصیتت احمق ابله اگه ادم بودی استاترو نمیبردی بندازی تو چاه بااون مغز مریض ومعیوبت ...

معلومه دل پری داری ،خدا شفات بده ،زندگی بدجور ادبت کرده ،فلک زده آواره😄😄😄😄😄😄

تو انگار جاری اسی هستی 

چقدر آتیش گرفتی 

حالا اینجا اتاق مشاوره نیس که اسی تیتر به تیتر انجام بده حرف های مارو 

نمیشه این اصلا مهرش کم نمیشه حتی اگه بچه دار بشم میدونم من اصلا کم نمیشه تازه دوتا میشن بیشتر و بدتر

نه نه اشتباه میکنی چون تجربه شو نداری.این خصلت آدمه با وجود بچه خودت بچه های دیگه اصلا به چشمت نمیان

عزیزم شوهرت که از سرکار اومد بهش بگو بریم پیاده روی دوتایی 

بگو دوس دارم تو خونه دوتایی باشیم 

بگو اذیت میشم تو مال منی و هزارتا حرف خرش کن