2777
2789
عنوان

من دوست ندارم مادر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 47 پست
کاش سقط کنی هم بچت بدبخت نشه هم خودت اخه زوری زوری که نمیشه خدایا به هرکی بچه نمیخواد نده و خانوما ل ...

اولش می خواستم همین کار کنم همسرم گفت سقط کردی نیا خونه دیگه برو خونه بابات همچی تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش می خواستم همین کار کنم همسرم گفت سقط کردی نیا خونه دیگه برو خونه بابات همچی تموم میشه

راستشو نمیگفتی ....حالا تو زعفرون و دو تا سه تا لیوان بخور بعد از پله ها خودتو حالت افتادن بنداز که نگی از قصد بوده فیلم درست کن بزار تموم شه بخدااااااااا بقران به مقدسات گناهه دلت نمیخواد اونو بیاریش بدنیا بعدا دوباره حامبه میشی نترس 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

راستشو نمیگفتی ....حالا تو زعفرون و دو تا سه تا لیوان بخور بعد از پله ها خودتو حالت افتادن بنداز که ...

سقط داشتم تو گذشته و کاری می کردم می فهمید 

زندگی آنچنان جالبی هم ندارم مشکل زیادم با شوهرم ندارم ولی انقدر بدبخت و ضعیفم که به خاطر اینکه از دستش ندم دارم یه موجود دیگه وارد زندگی داغون خودمون می کنم 

به خاطر همین نبود بهتر بود

الان اون بچه چسب زندگیه؟

خودت داری می‌گی اونم گناه داره

پس اگه قراره به دنیا بیاریش خودخواه نباش دوستش داشته باش. اون هیچ اختیاری نداشته

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

من خودم حامله نمیشدم اینقد گریه زاری کردم دکتر رفتم تا طبیعی کار خدا گرفت و شد الان اینقدددددد قدر جنین و بچمو میدونم که خدا میدونه اینکه چیزی و بخوای بشه خوشبختیه توی دنیاس بعضی وقتا باید فکر کنی عاقلانه و منطقی اگه عاشق شوهرتی و زندگیت مالی متوسط و بقیه چیزام جوره بخوای بچه ولی وقتی مث پدر مادر من که فقطططططط واسه رابطه همو میخواستن و زندگیشون جهنم خدا بود و منو بدنیا اوردن و سیاه بختم کردن بخوای پیش بری اینده بچت یکی مث منه متنفر از پدر و مادر و فراری از منزل

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

الان اون بچه چسب زندگیه؟خودت داری می‌گی اونم گناه دارهپس اگه قراره به دنیا بیاریش خودخواه نباش دوستش ...

من نمی گم که اون مقصره گفتم نمی خوام بچه الان اگه نبود هم برای اون بهتر بود هم برای من 

من خودم حامله نمیشدم اینقد گریه زاری کردم دکتر رفتم تا طبیعی کار خدا گرفت و شد الان اینقدددددد قدر ج ...

من خیلی آدم ضعیفی هستم و مریض روحیم و شوهرم خیلی آدم کثافتیه ولی با این وجود من انقدر خرم که باهاش موندم کل خانوادم ازم رو برگدوندند 

هیچ کشی دیگه ندارم 

انقدر زندگیم بده که واقعا با این حال روحیم دلم نمی خواد مادر بشم یا بچه داشته باشم 

الانم شوهرم برام مهم تر از آینده اون بچه بود به خاطر اینکه شوهرم از دست ندم حاظر شدم آینده یه بچه خراب کنم 

من خیلی آدم ضعیفی هستم و مریض روحیم و شوهرم خیلی آدم کثافتیه ولی با این وجود من انقدر خرم که باهاش م ...

مامان من برای اینکه بابام عقدش کنه منو حامله شد ولی بابام نگرفتش و فقط منو پاسوز کرد ان شالله عاقبت بشر بشن هم مادرم هم پدرم