من همیشه می رم تاپیکت سر یه مسعله دیگه ولی بچه نمی خوام نمی خوامش
عزیزم مادری دکمه انصراف نداره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کاش سقط کنی هم بچت بدبخت نشه هم خودت اخه زوری زوری که نمیشه خدایا به هرکی بچه نمیخواد نده و خانوما لططططفاااااااا قرص و هر وسیله موجودو برای جلوگیری استفاده کنید بابا مگه عروسکید؟عقل برای چیتونه؟ امپول سه ماهه پچ جلوگیری قرص هررررررچییییییی تا ماه های اولتون هم هست غلیظ غلیظ زعفرون بخورید خودش بیوفته فقط بچه بی گناهی و تو این دنیا نیارید که عذاب بکشه وقتی مسئولیت نمیخوایید قبول کنید این دنیا به حد کافی سخت هست
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
من جلوگیری داشتم این اتفاق افتاده با وجود اینکه خیلی به این مسعله توجه می کردم
ببین دختر خوب بهرحال از یه روزنه ای این اتفاق افتاده الانم تو این پروسه قرار گرفتی راه برگشتی وجود نداره انقد به برگشت فکر نکن فکر کن ادامشو چجوری بسازی که پیش خودتو وجدانت و خدات سربلند باشی اگه تنهایی از پسش برنمیای حتما به تراپیست یه سر بزن با این وضعیت نه توان زایمان داری نه توان بچه داری خودتم مریض میشی