2777
2789
عنوان

همسرم روم دست بلند کرد

396 بازدید | 13 پست

من و همسرم تقریبا 1 سال عقدیم

من 24 ایشون 30 بحث داشتیم خب طبیعیه ولی امشب سر یه موضوعی خیلی بد باهام صحبت کرد من حلقمو دراوردم انداختم جلوش 

ولی نیم ساعت بعدش که اروم تر شدم اون شروع کرد به فوحش ناموسی به خانوادم که بار اولش بود و اینکه دیگه من براش ارزشی ندارم و حتی اگر جدا شیم براش اهمیتی نداره 

برای اولین بار روم دست بلند کرد حالم واقعا خوب نیست نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارت اشتباه بود قبول کن...هرچیم ک بشه شما زن و شوهرید هزاربارم دعوا کنید نباید حلقه رو درمیاوردی...بزار یکم بگذره هردو اروم شید ازش معذرت خواهی کن از دلش دربیار ولی یکمم خودتو ناراحت بگیر بگو من خیلی رو خانوادم حساسم دوس ندارم کسی بهشون توهین کنه و بی احترامی به خانوادم بی احترامی به من حساب میشه

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

اصلا از این قضیه کوتاه نیا حتما به خانوادت بگو کسی که تو نامزدی زدتت بری خونش بد تر کتک میخوری اینو ...

خانوادم اگر متوجه شن صددرصد میفتن دنبال کارای طلاق

نمیخوام باهاشون درمیون بزارم

عزیزم کارت اشتباه بود قبول کن...هرچیم ک بشه شما زن و شوهرید هزاربارم دعوا کنید نباید حلقه رو درمیاور ...

درسته کار ایشون هم درست نبوده

ولی توصیه تون اینه که معذرت خواهی کنه؟!

به خانواده اش فحش ناموسی داده و دست روش بلند کرده اونوقت بره معذرت خواهی کنه؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

عزیزم الان که دوران خوش خوشانته اینه وااااای به روزی که برید زیر یک سقف... به این زودی حرمتا شکسته شد .من جای شما باشم حتما تجدید نظر و مشاوره رو تو برنامم قرار میدم هرچقدرم حرکت سما زشت و بچگانه و زننده باشه رفتار ایشون اونم با 30 سال سن نشون میده اصلا تعادل روانی ندارن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
درسته کار ایشون هم درست نبودهولی توصیه تون اینه که معذرت خواهی کنه؟!به خانواده اش فحش ناموسی داده و ...

بالاخره باید یکی کوتاه بیاد ...اوشونم از رو عصبانیت فحش داده و ...اگر استارتر قهر کنه بره خونه باباش همه چی درست میشه؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

بالاخره باید یکی کوتاه بیاد ...اوشونم از رو عصبانیت فحش داده و ...اگر استارتر قهر کنه بره خونه باباش ...

قهر کنه بره خونه باباش؟

عقدن هنوز

وقتی تو نامزدی اینکارو کرده یعنی تمام

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
راضی نمیشه بیاد مشاوره میگه من همینم خودت تصمیم بگیر

من باشم با به خداحافظی زندگیمو نجات میدم این حرفشون از اون حرکتشون زشت تره بعنی چی که من همینم خودت تصمیم بگیر ..این یعنی از شما مطمئنه که جرأت رفتن ندارید هم پروتر میشه بار دیگه وحشتناک تر رفتار کنه .حتی ایشونم نمیاد خودتون برید باور کنید زندگی خودش لینقدر سخت هست که با انتخابای اشتباه سخت ترش نکنیم. بازم میگم حرکت سما بسیاز زشت و زننده و بچگانه بود ولی حرکت ایشون واسه یه زندگی داغون افسار گسیخته چندین سالست نه یکسال عقد

مولاست حسین.... آقاست حسین ...