2777
2789

با اینکه راهمون نزدیکه بعد یه ماه رفتیم خونه مامانم اینا همراه خانواده خواهرم،مامانم تموم تلاشش رو کرد که دلخوری بینمون پیش بیاره و موفق هم شد آخر سر...خلاصه بدون مراعات کردن داماد ها بحث درست کرد،از فرداش هم من دیگه زنگ نزدم خواهرم زنگ هم زده جواب نداده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطور ول نکنید این رفتارها رومشاوره بریدخیلی بخدا کمک کننده ستبزارید متوجه بشه بعضی رفتارها اشتباهه

مادر من یه اخلاقی داره از بچگی ما،هر چی گفته ما گوش دادیم حتی با دعوا کتک خلاصه به هر روشی شده همیشه حرف اون بوده...الان هم میبینه نمیتونه حرفش رو به کرسی بمونه دعوا میندازه...فقط باید بهش بگی چشم

من تصمیم داشتم طلاق بگیرم برگشتم خونه پدرم

مادرم هر روزززز ما رو تحقیر میکرد کلی فشار روانی به منو دخترم میداد به بابام می‌گفت این خونه یا جای منه یا جای اینا 

فکرشو بکن آخرش راضی شدم به شوهر بچه ننه ام😐 گفتم من چقد احمق بودم که با شوهرم درگیر میشدم که چرا پدرمادرمو فحش میدی الان که دعوامون میشه فحش میده دیگه ناراحت نمیشم تازه تو دلم میگم جای منم فحش بده😂

متاسفانه نتونستم از شر شوهرم راحت بشم و دوباره برگشتم اما مادرم هم بلاک کردم الان دو ساله

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
چند تا بچه‌این؟ مگه چی گفتن بهتون؟

سه تا خواهریم...خواهر کوچیکه ک نامزد کرد پیشنهاد داد ی مغازه به جا جهاز بهش بده ک ما گفتیم نه مگه به ما ملک دادی به اون بدی...خلاصه ما ی غلطی کردیم گفتیم این شد شر تو زندگی ما از اون روز تا الان...یعنی مامانم هر کاری کرد بین ما با خواهر کوچیکه خراب شه تهشم پا ما رو از خونه بابامون کوتاه کرد...

مادر من یه اخلاقی داره از بچگی ما،هر چی گفته ما گوش دادیم حتی با دعوا کتک خلاصه به هر روشی شده همیشه ...

سخته که براتون عزیزم☹

مدیریت کردن رفتار در کنار این نوع انسان ها خیلی صبر و از خودگذشتگی میخواد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
ینی همیشه این کارو میکنه؟دوست نداره برین خونش؟خب با خواهرت رفت و آمد کنین اونجا نرین که دلخوری پیش ن ...

بخدا نمیریم خونه من تو ده دقیقه ای خونش هست ماهی ی بار دعوت کنه اونم شاید..‌تازه بعدشم پاش درد میگیره کمرش درد میگیره میگیم چرا آخه درد داری میگه اون کار کردم این مدلی شدم...کلا اصلا حسم میگه راضی نیس دورش باشیم(جوونه مادرم مثلا۵۰سال)

سخته که براتون عزیزم☹مدیریت کردن رفتار در کنار این نوع انسان ها خیلی صبر و از خودگذشتگی میخواد

خسته شدیم دیگه...یعنی من کم آوردم از بچگی این همه زور گفته و سخت گرفته و تبعیض گذاشته به کنار...الان دیگه تو کله من نمیره کاراش

خسته شدیم دیگه...یعنی من کم آوردم از بچگی این همه زور گفته و سخت گرفته و تبعیض گذاشته به کنار...الان ...

تو کودکیشون مشکلی نداشتن؟؟؟

مادر مستبد و سختگیر و کم توجهی و اینا؟

شاید ریشه در عالم کودکی داره عزیزم

کاش میرفتن مشاوره ی کاربلد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁