2777
2789

به سختی بخش کوچیکی از کارای دانشگاه م رو انجام دادم 

با اینکه تلاشم کمه اما می‌خوام که هیچی نباشه 

رمز استمرار چیه ؟🤦

تو چه چیزی استمرار کردین و نتیجه گرفتین 

داشتن حامی؟انگیزه؟ یا چی

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فکر کردن به اینکه چقدر شرایط سختی رو تحمل کردی تا به اینجا برسی خودش ی جور مسکنه...

آره اما به کجا ؟ 

چون تلاشام نتیجه نداد به جایی نرسیدم و همین سردم می‌کنه ولی باز هم باید تلاش کنم به هر حال بیخیال نمیشه بود اما بی نتیجه بودن سخته واقعا 

خیلی به خودم بدهکارم متاسفانه هیچ وقت قبول نداشتم خودمو

نادیده گرفتم تواناییامو

فقطم ی لیسانس دارم که به هیچ دردم نمیخوره تو کارای گروهی رو دستم نیست اما فقر اعتماد به نفس کاری کرده که نمیتونم تنهایی قدمی بردارم و خییییللللی حالم بده

درس خوندنارمون استخدامیکنکوربزرگ کردن دوقلوهارمزش اینه که مدام انجام بدی حتی اگه یه روز ولش کردی فرد ...

خوشبخت باشی عزیزم ❤️

تو این مسیر احتمالا همسرتون یا خانواده کمک می‌کرد ؟مثلا زمانی که درگیر آزمون و کنکور بودی بچه ها رو نگه دارن غذا بفرستن و ...؟

خیلی به خودم بدهکارم متاسفانه هیچ وقت قبول نداشتم خودمونادیده گرفتم تواناییاموفقطم ی لیسانس دارم که ...

اگه پول داری برو روانشناس اقدامی کن نذار تا آخر بدهکار بمونی به خودت

منم به اون چیزی که میتونستم نرسیدم تلاش کافی و خود باوری نداشتم 

برای همین الان دارم بزور ادامه میدم که نتیجه بگیرم و تا ابد بازنده نمونم ...

خوشبخت باشی عزیزم ❤️تو این مسیر احتمالا همسرتون یا خانواده کمک می‌کرد ؟مثلا زمانی که درگیر آزمون و ک ...

اره عزیزم 

حتی مشوق زبونی بودن اگه اینا رو نداری راهت سخته اما بازم شدنیه

از خدا تو مسیرت زیاد کمک بخواه و مدام باهاش درددل کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من راستش به شغلم افتخار می‌کنم، خیلی درس خوندم و‌زحمت کشیدم، بعد از مهاجرت برای یادگیری زبان خیییلی تلاش کردم، تخصص گرفتم، مطب زدم و الان بینهایت خوشحالم از همه اینها

وقتی به مردم و بیماران کمک می‌کنم حسم عالیه

از این که تو یک جامعه پیشرفته تونستم خودم رو بالا بکشم ، بهم نیاز دارند و… خیلی حس خوبی دارم  

داشتن هدف و پشتکار رمز موفقیته 

اره عزیزم حتی مشوق زبونی بودن اگه اینا رو نداری راهت سخته اما بازم شدنیهاز خدا تو مسیرت زیاد کمک بخو ...

مرسی عزیزم ❤️

من راستش به شغلم افتخار می‌کنم، خیلی درس خوندم و‌زحمت کشیدم، بعد از مهاجرت برای یادگیری زبان خیییلی ...

چه خوب عزیزم ... خوشبخت باشین همیشه ❤️

اگه پول داری برو روانشناس اقدامی کن نذار تا آخر بدهکار بمونی به خودتمنم به اون چیزی که میتونستم نرسی ...

۳۳ سالمه 

مامانم هنوزم ناخواسته منو خواهرم رو میکوبه بهش اعتراضم میکنیم ناراحت میشه

باورت میشه از اول راهنمایی تا دانشگاه جرز یک سال شاگرد اول کلاس بودم؟رتبمم بد نشد ولی بد میدونستن برم شهر دیگه درس بخونم.سرکار نذاشتن برن

ی سری کارام کردم که پولی توش نبودواسترسشم زیاد بود

کلی شکست دارم تو زندگیم کدومو درست کنم؟تمام انرژیمو گذاشتم که پسرم مثل من نشه