2777
2789
عنوان

دکتر گفت سایزرحم من کوچک شده یایسگی زودرس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 32 پست
اره رحم من عفونت دارد،بخداکلی دمنوش لاغری قرص خریدم بی فایده.حالاچکاربایدکنم؟

قرص و دمنوش رو ول کن این چند تا چیزی که من بهت گفتم تجربه شدست اینا رو انجام بده برای عفونت رحمت هم پنیرک بگیر هم دمنوشس رو بخور هم بجوشون بریز تو لگن بشین توش چند دقیقه

من کیست تخمدان داشتم با تنبلی تخمدان و ریزش موی شدید یه نفر بهم گفت مربای زنجبیل هر روز صبح تا دو سه ...

چه جالب حالاطرزتهیه مربارنجبیل چیه چطوری 

بایدبانون بخورم یاخالی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص و دمنوش رو ول کن این چند تا چیزی که من بهت گفتم تجربه شدست اینا رو انجام بده برای عفونت رحمت هم ...

چشم الان دکترطب سنتی گفته روزی سه بار پونه دم کنم بخورم

قرص پولیکاهم برام نوشته

زنجبیل هم مخورم

طرز تهیه مربامیگی

من کیست تخمدان داشتم با تنبلی تخمدان و ریزش موی شدید یه نفر بهم گفت مربای زنجبیل هر روز صبح تا دو سه ...

زیره پوست چروک نمیکنه؟

ازفردامیرم پیاده روی

کار دیگه نکردی برای تنبلی تخمدان؟خداشکر بارداری دعاکن منم تنظیم بشم منم ریزش مووشکم بزرگ ونفخ

چه جالب حالاطرزتهیه مربارنجبیل چیه چطوری بایدبانون بخورم یاخالی؟

با نون دوتا لقمه کوچیک زیاده رویش خوب نیست.

زنجبیل تازه رو بگیر از شب بذار تو اب خیس بخوره صبح پوستش رو بکن رنده ریز کن به ازای هر پیمونه زنجبیل رنده شده شکر لازمه

زنجبیل رو اب بریز بذار رو گاز چند تا قل که زد آبکش کن دوباره تکرار کن بعدش آب بریز درش رو بذار چهار پنج ساعت بذار بپزه 

تو یه ظرف دیگه شکر و آب و چوب دارچین و هل کوبیده بریز بذار قل بزنه اخر سر زعفران هم بزن صاف کن وقتی زنجبیل پخت بریز رو زنجبیل بذار جا بیوفته آخر سر هم چند تا قطره آبلیمو بزن شکرک نزنه .

معجزه میکنه من هشت سال برای تنبلی تخمدان و کیست تخمدان دارو خوردم نتیجه نگرفتم 

زیره پوست چروک نمیکنه؟ازفردامیرم پیاده رویکار دیگه نکردی برای تنبلی تخمدان؟خداشکر بارداری دعاکن منم ...

تا حالا نشنیدم پوست رو چروک کنه 

برای نفخ و چربی شکم عالی 

ممنون عزیزم ان شالله مشکل شما هم حل بشه 

من هر روز صبح میرفتم پیاده روی و روزی یه ساعت ورزش میکردم 

ساعت خوابت رو هم تنظیم کن تا دیر وقت بیدار نمون 

مواد غذایی هم مهم سعی کن سالم بخوری و سبزیجات

با نون دوتا لقمه کوچیک زیاده رویش خوب نیست.زنجبیل تازه رو بگیر از شب بذار تو اب خیس بخوره صبح پوستش ...

جدی میگی؟من هم خیلی مشکل دارم سالهاست.

بعدانوقت شکروقندحذف نکردی؟

جدی میگی؟من هم خیلی مشکل دارم سالهاست.بعدانوقت شکروقندحذف نکردی؟

من کلا اهل قند نیستم همیشه خرما میخوردم شکر هم خیلی کم پیش میومد بخورم اهل شیرینی جات و کیک و کلوچه و قند مصنوعی نیستم عزیزم

تا دیروقت بیدارم اشتهام کم امالاغرنمیشم حتما میرم اول خودم

سعی کن خوابت رو تنظیم کنی

چاقی بر اثر تنبلی تخمدان و کیست تخمدان اصلا ربطی به اشتها و کم خوردن نداره خود به خود ادم شکمش بزرگ میشه