2777
2789
عنوان

یه سوال فنی

75 بازدید | 13 پست

بچه ها من واسه بارداری اقدام کردم.چون دختر میخوام سه روز قبل تخمک گذاری اقدام کردم.الان تو محدوده تخمک گذاری ام نزدیکی محافظت شده داشتم.الان نگران شدم.نزدیکی بعد از اقدام لقاح رو دچار مشکل نمیکنه؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
نه نگران نباش

مرسی عزیزم

تخمدان سمت راستم تیر میکشید و سوزش داشت.وسط سیکلم.برا همین فک میکنم حتما تخمک گذاری دارم که این علایمم هست.بعد ترسیدم نزدیکی و انقباضات رحمی همه اقداماتمون رو به باد داده باشه😒😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره .. اگه خدا بخواد☺☺☺ تو چی؟مامان شدی؟

اره من یه دخترهفت ماه نیمه دارم چندسالته من بیست چهارم

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
اره من یه دخترهفت ماه نیمه دارم چندسالته من بیست چهارم

ای جان.. چه مامان کوچولویی😍😍.خدا برات نگه داره دختر نازت رو.من 30 سالمه.ماه دوم اقدامم.این ماه دوبار اقدام داشتیم بار دومش سه روز پیش بود.امروزم موعد تخمک گذاریم بوده.

ای جان.. چه مامان کوچولویی😍😍.خدا برات نگه داره دختر نازت رو.من 30 سالمه.ماه دوم اقدامم.این ماه دوب ...

عزیزممممممم ان شاا....نی نی خشگل بهت بده

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
عزیزممممممم ان شاا....نی نی خشگل بهت بده

وااای.. خدا از دهنت بشنوه سلین جون😘

میگم تو مامان شدی با تجربه ای یه سوال ازت بپرسم؟تو ترشحات تخمک گذاریت چجوریه؟من از بعد پری ترشحم شروع میشه و کم کم زیاد میشه.دیروز که قشنگ حس میکردم خیسم اما خب حجمش انقد نبود که حس میکردم .ولی رنگ ترشحاتم شیری رنگه و کشداره.. حتی تا امروز که تخمک گذاریم بوده.طبیعیه بنظرت؟

وااای.. خدا از دهنت بشنوه سلین جون😘 میگم تو مامان شدی با تجربه ای یه سوال ازت بپرسم؟تو ترشحات تخمک ...

اره همون ترشحات سفید.حالامطمینی که ترشحاته عفونت نباشه اره طبیعی که هست راستی رواین چیزازیادحساس نباش 

اره همون ترشحات سفید.حالامطمینی که ترشحاته عفونت نباشه اره طبیعی که هست راستی رواین چیزازیادحساس نبا ...

نه عفونی نیس.بو و سوزش و خارش هم نداره.فقط چون شیری رنگ هست و کشداره حتی تا امروز یکم نگران شدم.تجربه ندارم همه چی برام استرس آوره😁

نه عفونی نیس.بو و سوزش و خارش هم نداره.فقط چون شیری رنگ هست و کشداره حتی تا امروز یکم نگران شدم.تجرب ...

چیزی نیس خواستی یه دکتربرو