2777
2789
عنوان

قد و وزن نی نی هاتون پایان هفت ماهگی چقدربود

| مشاهده متن کامل بحث + 9532 بازدید | 71 پست
اره شیرخوب میخوره

پس رشدشم همونقدره دیگه ... 

بچه ها رو نباید انگولک کرد یه محدوده قد و وزن نرمال برای هر سن وجود داره که کاملا مشخصه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چشه قد و‌وزنش خدا رو شکر سواد داری اینترنتم هست اینهمه دکترم هست یعنی نمیدونی خیلیم خوب رشد کرده ...

والا دکترا شش کیلو رو هم میگن خوبه خاستم ی نظر خاهی از مامانها هم بکنم این لحن صحبت درست میست

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پس رشدشم همونقدره دیگه ...  بچه ها رو نباید انگولک کرد یه محدوده قد و وزن نرمال برای هر سن وجو ...

اره اذیت نمیکنم زورنمیدم 

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
عزيزم خوبه ودن و قد پسرت توي نمودار رشدش نگاه كن معلومه ديگه

تو اینترنت قد نرمالو زده ۷۵ گفتم شاید کمه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
والا دکترا شش کیلو رو هم میگن خوبه خاستم ی نظر خاهی از مامانها هم بکنم این لحن صحبت درست میست

یه کانال هست تجربیات مادرانه بزن گوگل میاره فقط مخصوص غذای نی نی 

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

خوب چون شش کیلو هم خوبه دیگه 😳آخه آدم شاخ در میاره والا 😳

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ویتامین و اهنش رومرتب بده بهش ایناهم مفید وموثره

اهن دکترش گفت نده بخاطر ریفلاکس

شمااهنوچجوری میدین سیاه نشه دندون بعدش من اهن خارجی دادم دکترش گفت مولتی نده

دخترمن دندون درنیورده هنوز راحت میریزم دهنش😀

من ب تنگ امده ام از همه چیز💔بگذارید🗣هَواری🗣بزنم....