2777
2789
عنوان

قد و وزن نی نی هاتون پایان هفت ماهگی چقدربود

| مشاهده متن کامل بحث + 9533 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم وزنش ۸ و نیم قدش ۷۱ البته هنوز هفت ماهش تموم نشده ولی حس میکنم کمه اخه گلاب بروتون اسهالم هست اصلا وزن نمیگیره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه نگفتی چقدره  سرخودم که نمیشه چیزی بهش بدی

گفتم عزیزم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یمدت اوایل خیلی خوب سوپ وفرنی مبخوردالان کلالباشوکیپ میکنه اخه پنج قاشقم یعنی نخوره

اگه شیرشو خوب میخوره نخوردم نخورد دکتر مهراب اینو گفتالبته این برعکسه عاشق غذاست شیرو سخت تر میخوره که دکترش گفت زیاد دادی بچه شیر نمیخوره کاری نکن غذاشو قطع کنم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
یمدت اوایل خیلی خوب سوپ وفرنی مبخوردالان کلالباشوکیپ میکنه اخه پنج قاشقم یعنی نخوره

اوف عین پسر من 

اخر خشونت به خرج میدم بزور میکنم توحلقش

اگه شیرشو خوب میخوره نخوردم نخورد دکتر مهراب اینو گفتالبته این برعکسه عاشق غذاست شیرو سخت تر میخوره ...

اره شیرخوب میخوره

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
من پسرم وزنش ۸ و نیم قدش ۷۱ البته هنوز هفت ماهش تموم نشده ولی حس میکنم کمه اخه گلاب بروتون اسهالم هس ...

خوبه که

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
من پسرم وزنش ۸ و نیم قدش ۷۱ البته هنوز هفت ماهش تموم نشده ولی حس میکنم کمه اخه گلاب بروتون اسهالم هس ...

وا چشه قد و‌وزنش خدا رو شکر سواد داری اینترنتم هست اینهمه دکترم هست یعنی نمیدونی خیلیم خوب رشد کرده 😳😳😳😳

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟