2777
2789
عنوان

قد و وزن نی نی هاتون پایان هفت ماهگی چقدربود

| مشاهده متن کامل بحث + 9532 بازدید | 71 پست
سلام عزیزم.میدونم خیلی وقته گذشته.اما میخواستم بدونم حساسیت فرزندتون کی رفع شد .تو چه سنی

نشده هنوز

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ماست و شیر و پنیر اینا نمیخوره

شیر ن 

ماست پنیر هم فقط لاکتیویا کم چرب بهش میسازه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شیر ن  ماست پنیر هم فقط لاکتیویا کم چرب بهش میسازه

پسرم هفت ماهش رو پر کرده.امتحانی شیر و ماست اینا خوردم دیگه کهیر نزد. حالا میخوام شیر خشک معمولی توی غذاش بریزم چک کنم.به نظرت انجام بدم؟

پسرم هفت ماهش رو پر کرده.امتحانی شیر و ماست اینا خوردم دیگه کهیر نزد. حالا میخوام شیر خشک معمولی توی ...

میتونی تست کنی

میتونی تست کنی

انگار حساسیتش رفع شده.دارم شیرخشک معمولی میدم. داروخانه گفت بچه هایی که از نوزادی شیرخشک مخصوص استفاده میکنن بعد از شش ماه الرژیشون رفع میشه.فقط مونده ببرم دکتر هم چک کنه.مرسی که جواب دادی عزیزم 

بچه هامون هم سن هستن. دختر منم هنوز الرژیش خوب نشده و نمیتونه شیر و بقیه لبنیات رو بخوره از لحاظ رش ...

رشدش ای بد نیس

قد دخترت چنده

قدش ۹۸  قد تولدش ۴۸ بوده. پسر شما قد و‌وزنش چقدره؟

وزنشو نمیدونم دقیق ولی قدش۱۰۶