2777
2789

من همه مدل رژیمی گرفتم اما اراده ندارم دو هفته میگیرم بعد دیگه ول میکنم بدتر چاق میشم 

خسته شدم 

تو اینه خودمو میبینم خیلی ناراحت میشم 

❤️❤️❤️❤️

تاپیک سیاسی ممنوعه😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی؟ من عاشق رژیمم❤️😍

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

منی که پنج ساله کالری زیر هزارم😫

زیر هزار ک خیلی کمه گلم چیزای سالم بخور حتی زیاد

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

چرا اراده نداشته باشی...به کمر باریک و شکم تخت فک کن و یادت باشه قرار نیس یهو بدست بیاد ...من هفته قبلی ۹۰۰گرم کاهش داشتم این هفته فقط ۳۰۰ گرم...اهسته و پیوسته مهمه عزیزم تو دوهفته معجزه نمیشه

زیر هزار ک خیلی کمه گلم چیزای سالم بخور حتی زیاد

نمیشه عزیزم

ما خندانن ارث چاقی داریم 

اونم با روزی دو ساعت ورزش 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

چرا اراده نداشته باشی...به کمر باریک و شکم تخت فک کن و یادت باشه قرار نیس یهو بدست بیاد ...من هفته ق ...

فکر کردن نداره، من قبلا هم کمرم باریک بوده و هم این شکم بهم وصل نبوده، عکسام رو بیینی انگار نی قلیون رو بادش کردی، ولی وقتی نمیتونی و پرخوری خب نمیشه گاهی! 

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
نمیشه عزیزمما خندانن ارث چاقی داریم اونم با روزی دو ساعت ورزش

چقد سخت