2777
2789
عنوان

خسته ام از رژیم بیایید دورهم بحرفیم🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
فکر کردن نداره، من قبلا هم کمرم باریک بوده و هم این شکم بهم وصل نبوده، عکسام رو بیینی انگار نی قلیون ...

منم تا ۶ هفته پیش عکس های قبل تر به قول شما نی قلیون بودن و میدیدم و فک میکردم نمیشه و پر خورم و فلان ...۶هفته است شروع کردم تا الان حدود ۳کیلو و ۸۰۰ گرم وزن کم کردم،زیاد سخت نگرفتم به خودم که زده نشم،همکارم امروز دیدتم و گفت پهلوهات کجا رفته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا ۶ هفته پیش عکس های قبل تر به قول شما نی قلیون بودن و میدیدم و فک میکردم نمیشه و پر خورم و فلا ...

عزیزم، شما از چند به چند رسیدی قبل و بعد؟ 

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
۵۵ بودم که رسیدم به ۶۳.۷۰۰

من با قد ۱۷۰، ۶۲ کیلو بودم، الان سه رقمی زیاد هستم... قبل و بعدمون خیلی متفاوته، وزن بالای شما ارزوی ماست، حتی بالاترش!

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
من با قد ۱۷۰، ۶۲ کیلو بودم، الان سه رقمی زیاد هستم... قبل و بعدمون خیلی متفاوته، وزن بالای شما ارزوی ...

انشالله که تنتون سالم باشه و اراده کنین برسین به وزن و هیکل دلخواهتون...

منم عین شمام

باز شما خوبه دو هفته ادامه میدی

من نهایییت ی هفته 

خیلی خودمو بکشم

بیشتر ک سه چهار روزه ولش میکنم 

خسته شدم

اینقد پول رژیم دادمممم

هعییی

تازه من لباس و تیپ خیلی برای شوهرم مهمه و اینجور بیعارم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)