2777
2789
عنوان

این زن چرا نمیمیرهههه😭

722 بازدید | 25 پست

بخدا خستم دیگه از بچگی بین منو خواهرم یه دنیا فرق میزاشت منو سر هرچی کتک میزد ولی حتی به خواهرم یه حرفم نزده تا به حال چ برسه کتک خواهرم اگه کاری کنه صدبار تشکر میکنه ولی منو ن تنها تشکری ازم نمیشه بلکه میگن وظیفته و آدمو پشیمون میکنه سنمم کم نیست بگین قدر نمیدونی فلان واقعا از دستش میخوام خودمو بکشم زخم زبون نیست که میزنه دو دقیقه طبق خواستش پیش نرم میشم بدترین آدم دنیا به چشمش هرجوری بشه ناراحتم میکنه هرکاری کنم یه گیری میده😔نزاشت رشته ای که میخواستمو بزنم گمشم برم دوباره مجبورم یه سال دیگه تحملش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همینطورم با اینکه ازدواج کردم اما سر هر چیزی منو شوهرمو با خواهرم و شوهرش مقایسه میکنه و از اونا تعریف میکنه و ما رو بیشتر تحقیر میکنه اگه حتی ظرفاشو بشورمم میاد ایراد میگیره اگه هم کمک نکنم میگه دلت برا من نمیسوزه .....من سعی میکنم زیاد نرم خونشون خیلی وقته دیگه زیاد سر نمیزنم بهشون چون روحم درگیر میشه

دقیقا منم همینطورم با اینکه ازدواج کردم اما سر هر چیزی منو شوهرمو با خواهرم و شوهرش مقایسه میکنه و ا ...

هیچجوره نمیفهممشون باز تو راحتی یکم جدا شدی کم میبینی من بیست‌و چهارساعته باید تحملش کنم 

چه هیزم تری بهت فروختم زن کی بدتو خواستم که باهام اینطور میکنی اینهمه کینه از کجا میاد

هیچجوره نمیفهممشون باز تو راحتی یکم جدا شدی کم میبینی من بیست‌و چهارساعته باید تحملش کنم چه هیزم تری ...

بالاخره درست میشه ی روز میری و خودش دلتنگ میشه شایدم ما حساسیم یا به قول مامانم اونا با عرضه ترن 

کاش یه روز بجای من بودی فقط یه روزخونه رو برام جهنم کرده من هیچوقت کفر نمیگم باعثش خودشه

هرچیم باشه هیچوقت اینو نگو عزیزم میدونم اذیت میکنه شاید مشکلی داره ببرین روانشناسی مشاوری

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
هرچیم باشه هیچوقت اینو نگو عزیزم میدونم اذیت میکنه شاید مشکلی داره ببرین روانشناسی مشاوری

معتقده از همه بیشتر میفهمه اسم روانشناس بیاری بهش بر میخوره

با این وضع ک پیش میره من باید برم پیش روانپزشک