2777
2789
عنوان

وای چرا شوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 125 پست
گل بی خار خداست😅همون لحظه که ازش ناراحتی میای تاپیک‌میزنی دیگه رفتارا و اخلاق های خوبش تو ذهنت نیست ...

اینم حرفیه✨

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه هر کس یه مشکلی داره اینجا هم از ترس اینکه چشمنخورن خوبیاشو نمیگن چس ناله هاشون واسه ماس😏

والامن یبار گفتم راضیم ازش بیخود ازقرداش همچین دعوا شد تامدتهاتوخونه که نگو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب دیگه هر کس یه مشکلی داره اینجا هم از ترس اینکه چشمنخورن خوبیاشو نمیگن چس ناله هاشون واسه ماس😏

بگنم  میزنن تو ذوق ادم میگن پز میده یا نه شوهرت بده بدیشو ندیدی فلانه بهمانه.... 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دقیقا من یه بار ازهمسزم تعریف کردم یکی اومد گفت همسرت بده تو نمیخوای قبول کنی هرچی گفتم نه وتوضیح دا ...

چه حوصله ای داشته🤣توهم الکی قبول میکردی ول میکرد😁

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چرا من عاشق شوهرمم هیچی برام کم نمیذاره😍❤️

😍✨✨ بترکه چشم حسود 😂 

عشقتون ابدی

واقعا؟؟

اصلا عجیباااا میگفتم چت شده یهو عوض شدی اونم سکوت میکرد زمان برد تا اثرش بره

چشم نظر واقعا بده کافیه یه نفر بگه خوشبحالش یا تودلش بگه مثلا چه پیشرفتی چه رضایتی 

حتی شنیدم از محبت هم ادم میتونه چشم بزنه مثلا بگه ماشاالله بچم چقد خوشگله یا تند میدوعه یا...

همه ایراد دارن هیچکی کامل نیست حتی خانما

اره اما باید خوبیارو هم ببینی یکم کنترل داشته باشی نه اینکه فحش بارون کنی دعوا راه بندازی 

چرا با ارامش مشکلاتو حل نمیکنن چرا با هم اروم حرف نمیزنن

مال یکی ولخرجه مال یکی دهن لقه مال یکی بشدت دروعگو و دروعه مال یکی سیگاری الکلیه مال یکی معتاده مال ...

عا اینارو یادم رفته بود

والامن یبار گفتم راضیم ازش بیخود ازقرداش همچین دعوا شد تامدتهاتوخونه که نگو

باید و ان یکاد اویزون کنیم به تاپیک هامون😂

برای منم پیش اومده شدیدترین دعوای عمرمون رو کردیم😂😂😂