2777
2789
عنوان

دخترم شیر نمیخوره چی کار کنم😢

71 بازدید | 4 پست

مامانا راهکاری دارید بهم بدید دخترم پنج ماه و نیم شه شیرخشکی هم هست چهارساعتی یبار شصت تا شیر بزور بهش میدم بیشتر هم وقتی بخاد بخوابه همونو میخوره تو بیداری که شصتام نمیخوره خیلی اعصابم خورد شده وزنشم پایینه الان پنج کیلو هست مولتی هم میخوره ولی اشتهاش همونه فرقی نکرده چون یبوست هم داشت دکتر دو نوع شیرخشک گفته بدم بهش نان و تروویتال میدم کلا انگار میل ندارم اندازه یه عروسک مونده بچم😭

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  
پنج ماهه ۵کیلو خیلی کمه.متخصص تغذیه ببر ببین علت بی اشتهاییش چیه؟ حتما آزمایشی چیزی هست

آره میخام ببرمش با وزن پایین هم بدنیا اومد ۲۲۰۰ولی بازم اونجوری که باید وزن نمیگیره چون چیزی نمیخوره

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.