2777
2789
عنوان

بیمارستان مهرگان کرمان

374 بازدید | 9 پست

سلام خانما کسی این بیمارستان زایمان داشته از نظر امکانات و رفاهی چطور بود؟هزینه اتون چقدر شد

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما زایمان کردین؟

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
سلام عزیزم شما زایمان کردین؟

سلام نه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
سلام نه عزیزم

معذرت میخوام گلم شما کرمانی هستین؟میخواین بیمارستان مهرگان زایمان کنید؟

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

سلام بله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم نظرم روی مهرگان بود ولی چون خانواده ام شهرستانن احتمالا برای زایمان برم شهرستان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم نظرم روی مهرگان بود ولی چون خانواده ام شهرستانن احتمالا برای زایمان برم شهرستان

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی گلم

منم شهرستانم واسه زایمان میخوام بیام کرمان نمیدونم کدوم دکتر سزارین اختیاری انجام میده

شما اطلاع داری گلم؟

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی گلممنم شهرستانم واسه زایمان میخوام بیام کرمان نمیدونم کدوم دکتر سزار ...

من از همه تقریبا پرسیدم انجام میدادن ولی ی مبلغی فکر کنم زیر میزی میخان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40