2777
2789

خانمهای عزیز، من قصد دارم اینترنتی لوستر بخرم چون از چندتا سایت با قیمت خیلی مناسبتر از مغازه ها و مراکز لوستر فروشی دیدم 

برای اتاق پذیرایی که تقریبا ۲۴ متری هست و دراز و کشیده 

فقط در انتخاب رنگ موندم چون از طریق عکس نمیتونم متوجه بشم 

تفاوت رنگ لوستر برنزی با برنجی چیه؟ 

لوستر طلایی بهتره یا برنزی؟ کدوم کلا چه چراغهاش روشن باشه و چه خاموش شیک تر و قشنگ تر به چشم میاد؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
برنز و برنج از طلایی تیره تر هستن. بستگی به سبک خونه داره. جفتش قشنگه.

دوست ندارم زرد باشه و از طرفی هم دوست ندارم خیلی تیره باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم زرد باشه و از طرفی هم دوست ندارم خیلی تیره باشه

میفهمم منم زرد دوست ندارم. برای همین هنوز لوستر نتونستم انتخاب کنم.

میدونی هر تولیدی ای یه جور رنگ میزنه. میبینی یکی طلاییش شیکه یکی دیگه زرد.

برنز و برنج همشون یه رنگن البته. خونه ی مامانم اینا لوستر برنزی با حباب های شامپاینیه. خیلی شیکه به نظرم.

به اون پیجه بگو از نزدیک تر برات عکس بگیره. که خیالت راحت بشه. 

میفهمم منم زرد دوست ندارم. برای همین هنوز لوستر نتونستم انتخاب کنم.میدونی هر تولیدی ای یه جور رنگ می ...

متشکرم عزیزم بابت راهنماییت