2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 272 پست
اره گلم سال سوم هستم

به سلامتی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چند هفته است؟

چهل رد کرده

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته اینجاس که خودش به شدتتت میترسید و متنفر بود از سزارین و بچه بریچ را چرخوند که سز نشه دیگه از بچ ...

بهترین شانس و داشت برای سزارین 

نمیدونم چرا این کارو کرد چون طبیعی واقعااا نفرت انگیزه  

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
گفتن تا نزاد همراهی نمیخواد

😐😐😐

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

داری میگی شوهرش دعوا راه انداخته متأسفانه ایران برای مردا ارزش قائلن اما برای زن ها نه در هر صورت پز ...

زن و مرد نداره هرجایی باهاشون دعوا راه بندازی کارتو زود را میندازن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ببین اون الان توی اون بیمارستان دولتی نباید بمونه که تو بیمارستان دولتی شده الان یک ماه نگرش دارن نگهش می‌دارند تا اون طبیعی زایمان کنه الان باید شوهرش از اون بیمارستان بکشتش بیرون ببره بیمارستان خصوصی یه ذره پول خرج بکنه اونو سزارین بکنن چون حتی اگر اون موفقم بشه طبیعی زایمان کنه هزار جور بخیه بهش می‌زنن پارگی افتادگی رحم شدی تغییر شکل واژن و هزار و یک جور عوارض براش داره آدمی که سه روزه نتونسته تبعی زایمان کنه به نظرت باید توی اون بیمارستان بمونه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ماماها و پزشکای زنان و زایمان و بیمارستان‌های دولتی به خاطر اینکه امتیازشون بره بالا تشویق می‌کنند به زایمان طبیعی ببین هیچ مامایی نمی‌تونست زرین بکنه اجازه این کارو نداره پس ماماها حتماً باید تو رو مجبور بکنن تو تبعیض زایمان بکنی یک ماماتو پیدا نمی‌کنی بهت بگه زایمان سزارین خوبه چرا چون خودشون اجازه زایمان سزارین کردن رو ندارند نمی‌تونن جراحی بکنن برای همین هرچه تعداد طبیعی‌هایی که دنیا میارن بیشتر باشه براشون امتیاز حساب میشه این کاربر هم سه روز مونده اگه ۳۰ روز هم بمونه اونا مجبورش می‌کنن طبیعی زایمان بکنه تا وقتی که توی اون بیمارستان دولتی و زیر دست یه مشت ماما بمونه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین اون الان توی اون بیمارستان دولتی نباید بمونه که تو بیمارستان دولتی شده الان یک ماه نگرش دارن نگ ...

خاله ی من سر زایمان اولش فقط ۱ روز موند بیمارستان میگفت پدرش دراومده تو اون زایمان اونقدر سخت زا بوده 

اینکه دیگه ۳ روزه اونجاس🤦‍♀️

ماماها و پزشکای زنان و زایمان و بیمارستان‌های دولتی به خاطر اینکه امتیازشون بره بالا تشویق می‌کنند ب ...

جالب اینجاست خوده ماماها که تشویق طبیعی میکنن اکثرشون میرن سزارین میشن😐😐

خاله ی من سر زایمان اولش فقط ۱ روز موند بیمارستان میگفت پدرش دراومده تو اون زایمان اونقدر سخت زا بود ...

ااون الان به شدت روحیه ضعیف شده به شدت خودشو باخته و هیچ کسی هم نمی‌تونه هیچ کمکی بهش بکنه فقط تنها کاری که میشه براش کرد اینه که شوهرش یه ذره سر کیسه رو شل بکنه ببرتش بیمارستان خصوصی زن و بچه‌شو نجات بده

ریدم به هر چی شوهر و خانواده شوهرهبفرماهیچکس به پشمش نیست این بدبخت داره زجر میکشه

خانواده شوهرش بدرک

چرا شوهرش انقدر بیخیاله؟؟

خانواده شوهرش بدرکچرا شوهرش انقدر بیخیاله؟؟

چون اون که درد نمی‌کشه تصوری از اینکه درد زایمان چه جوریه استرسی که اون می‌کشه نداره براش اهمیتی نداره میگه بالاخره که طبیعی باید زایمان کنه می‌مونه انقدر تا اونجا زایمان کنه