2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4686 بازدید | 272 پست
اگه واقعا میدونی نگو ی عده اینجا بیکارن بلند میشن میرن بیمارستان تاپیکش رو میگن 😂

اره ن فامیلی ک خودم ازش نپرسدیم ولی اسم واقعی سن و تاریخ تولدش و اسم شوهرش میدونم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

شما مثل اینکه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارید!تو بیمارستان عمومی دکتر و ماماها به تنها چیزی که اهمی ...

دیگه خودت داری میگی عمومی...

هر چقد پول بدی همون قد آش میخوری دیگه

به هر حال کشتارگاه نیست شاید یکم سخت ولی زایمان میکنه تموم میشه

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمومی هستم عزیزم

موفق باشی، طرح رو تمام کردی؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بخدا من برام مشکلی نیس میترسم بعدش خودش ناراحت بشه ازم بگه چرا گفتی فلان اینا وگرنه ک من دلم میخواد ...

شماره بیمارستان تو گوگل هس نمیشه زنگ زد؟ 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

عزیزم یکی از دوستاش باید شماره اش رو ازش می گرفت که الان زنگ بزنه و خبر بگیره

والا نمیدونستیم اینقد پروسه زایمان طولانی میشه وگرنه حتما میگرفتیم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الان شما بری بگی میگن چشم بفرمایید الان سزارین میکنیم؟

بله اگه ی نفر بره باهاشون صحبت کنه چون از ۴۰ هفته گذشته میتونه پلیس ببره اونجا 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بله اگه ی نفر بره باهاشون صحبت کنه چون از ۴۰ هفته گذشته میتونه پلیس ببره اونجا

بنظرم خیلی فانتزی فکر میکنی من تجریه زایمان نداشتم اما تجربه عمل جراحی تو بیمارستان خصوصی داشتم حرف خودم و همراهم ب تخمدان چپ دکتر نبود زد اش و لاشم کرد 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

اره ن فامیلی ک خودم ازش نپرسدیم ولی اسم واقعی سن و تاریخ تولدش و اسم شوهرش میدونم

الان بگی کل نی نی سایت یه اتوبوس میشن میرن جلو در بیمارستان 😹

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

چخبره انقد بزرگش کردین😐

تجربه زایمان طبیعی داری؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خیلی عوضین من میدونستم کشش طبیعی ندارم سنمم پاسین نیست به خاطر همین گفتم حتما باید سزارین شد ولی بیم ...

بله دیگه همه اینکارا رو بخاطر پول میکنن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چرا میشه منتهی ما فقط اسمشو میدونیم

خب اسمشو بگین 

شاید کمکی کردن

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄