2777
2789
عنوان

تغذیه برای مدرسه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 70 پست
همه چی خونگی شیرکاکائو وکیک وپنکیک صبحانه نون پنیر وگردو خرما باگردو میوه سالاد الویه ساندویچ گوشت س ...

این ساندویچ‌ها که گفتین ازشبکه قبل آماده میکنید سرد میبره؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
پدرسه ما ممنوعه

مدرسه ما هم گفتن خوراکیایی که بو دارن نزاریم

مثلا ناگت و کتلت و سوسیس کالباس و کوکو و....میوه های خاص ممنوعه

گفتن نون پنیرگردو ،کره و عسل و چیزای ساده بزاریم

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی خونگی شیرکاکائو وکیک وپنکیک صبحانه نون پنیر وگردو خرما باگردو میوه سالاد الویه ساندویچ گوشت س ...

ببخشید ساندویچ ماکارونی چطوریه؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اصلا و ابدا از بیرون نمیخریم هرروز ساندویچ میزارم نون و پنیر گردو کنجدم میریزم سالاد الویه کوکو شامی ...

واقعا هم ضرر ، بهترین کار 

حیف بچه ها محروم بشن از غذاهای خونه اون مدتی که مدرسه هستند

باریکلا

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خوببه ..تنوع دارید بنظرم ماکارانی و اینا هم خوب باشه

آره.فقط ماکارونی گرم وتازه باشه بهتره...بستگی به ذائقه بچه ها داره...بعضی بچه ها ممکنه تغذیه ای رو بیارن که بچه من عمرا بخوره...مثل عدسی..بعضی روزها هم نون ساندویجی میگیرم. خودم فلافل یا شامی با گوجه وخیارشور وکاهو میذارم میبرن...

پارسا پسرمامان😍
بیرونی حداقل رو میبرهاما لقمه و سانویچ خونگی بیشترمیوه و آجیل هم و کلا خشکبار هم میبره

خیلی خوبه 

تغذیه مهمه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

این ساندویچ‌ها که گفتین ازشبکه قبل آماده میکنید سرد میبره؟

گوشت وکه چرخ کرده زود آماده میکنم مرغ وآبپز میکنم از شب صبح آماده میکنم  سالاد وشب آماده میکنم اگه تایم ظهر باشن که نه همون موقع همه چی ومیپزم  

چند تا لقمه هر دوز یه لقمه ایی درست میکنم .پولم میدم چون خودش دوس داره یه چیزی بخره حتی کوچیک ولی او ...

مرسی واقعا شما رو میگن مادرنمونه خسته نباشی عزیزم.چندتابچه داری؟

چند تا لقمه هر دوز یه لقمه ایی درست میکنم .پولم میدم چون خودش دوس داره یه چیزی بخره حتی کوچیک ولی او ...

مرسی واقعا شما رو میگن مادرنمونه خسته نباشی عزیزم.چندتابچه داری؟

دختر من پیش دبستانیه لقمه ک براش میذارم بلد نیس اونجا بخوره همشو میریزه..کیک بیسکوییت مغزیجات و میوه ...

اوووخییه😍

تازه وارد محیط شده یاد میگیره

بنظرم عادتش بده به خوراکی های خونگی