2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم واکنشش رو ببینید

632 بازدید | 45 پست

بچه ها کسی ک خیلی عاشقشم و تورابطه اس تقریبا . ولی رفیقیم باهم 

ی پستی براش فرستادم نوشته بود چشمای من بعد دیدن تو هیچ پسری و ندید . 

اونم دید و چند تا قلب قرمز برام فرستاد . 

خیلی خیلی ناراحتم 

شما از جزئیات خبر ندارید و قضاوت نکنید ولی واکنشش بنظرتون خیلی بد بود؟

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نفر سوم رابطه من نمیشی یه کامنت بذارم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

پس کامنت نزار شاید شدم

ولی یه نصیحت خواهرانه از من داشته باش گوشه کنار ذهنت

اگ تو رابطس و باهات لاس میزنه کلا شخصیت متعهدی نداره فک نکن براش خاصی جون تجربه شبیه به اینو تو گذشته دارم در اخرم خیانت دیدم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ولی یه نصیحت خواهرانه از من داشته باش گوشه کنار ذهنتاگ تو رابطس و باهات لاس میزنه کلا شخصیت متعهدی ن ...

اون اکس منه 

قبلا باهم بودیم 

با اینکه یکی دیگه رو داره و ی کشور دیگه اس ولی هنوزم درگیر منه 

میدونم منم مثل شما فک میکنم ولی چیکار کنم دلم برای خودم میسوزه که دوسش دارم🥲

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
اون اکس منه قبلا باهم بودیم با اینکه یکی دیگه رو داره و ی کشور دیگه اس ولی هنوزم درگیر منه میدونم من ...

الهی بگردم خیلی موقعیت سختیه … خب الان یه کسور دگس اون دخترم همون کشوره؟