دوساله جداشدم تو تایپیک های قبلم نوشتم به خاطر فحشو بی ادبیه دختر شوهرم واخلاقای تند شوهرم جدا شدم با اینکه هزارتا سختی کشیدیم تا ازدواج کردیم وهمه میدونستن برای هم میمردیم ولی ۳سال زندگیم شد جهنم جلو دخترش میگفت بخاطر این زن گرفتم اولویتم بچمه تو وظيفه اته ببخشید ....بشوری با اینکه دخترش ۱۸سالش بود ازنظر تحصیلی وزیبایی وخانواده ازش بالاتر بودم ولی انقدر تحقیرم میکرد که دیگه اعتماد به نفس نداشتم یه شب بعد یه دعوای سخت باخودش ودخترش جداشدم الان مدام ول نمیکنه میاد سرکارم انقدر توگوشم خوند که اشتباه کردی واقعا یه وقتایی که بهم فشارمیاد میگم واقعا راست میگه ؟؟ ماشین چندمیلیاردی گرفته مدام پزشو میده که الان توباید سوارمیشدی ولی کیفشو یکی دیگه میکنه که سوادنداره ازش حالم بهم میخوره نمیذاره ازدواجم کنم هرکی میاد مدام اذیت میکنه خودش تازه فهمیدم ازدواج کرده ولی داره جدامیشه تو سال اول میگن ازش خونه خواسته بزنه به نامش طرف حتی سوادنوشتن نداره ازنظر ظاهری وفرهنگم خیلی باهمسرم فرق داره میگه اینو طلاق میدم چون همش دعوا دارن تویکسال سه بار قهررفته یکماه یکماه واقعا نمیدونم چرا آرامش ازما فراری شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوباره خام نشی بیفتی تو تله که دیگه جداشدن دوباره مکافاته موقعیت های ازدواجت هم از دست میدی
اون اگه زنش باهاش راه میومد اصن نمیپرسید تو زنده ای یا مرده الان به خاطر خودش داره میاد سمتت گول نخور
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
آدم سمی تا ابد سمیه پدر من چندبار تجدید فراش کرد همه گفتن بخاطر وجود بچه هاش نتونست زندگی هاشو نگه داره ما ازدواج کردیم رفتیم هنوزم نتونست یه زندگی اروم درست کنه
به نظر منکه شما ارزش خودتو پایین نیاوردی بهترین کارو کردی
نمیدونم ولی خود احمقم هرکی میاد به دلم نمیشینه این با این همه آزاری که بهم داده چرا نمیتونم فراموش،کنم اون خانمی که گرفتن براش از روستاهای خودشونه کلا درحدخودش نمیدونه چون توایام سوگواری طلاق بوده حالش خراب بوده الان حالش اوکی شده میگه اینو ببخشید کردن توپاچه من منم نمیخوامش
اینم الان چهارمین ازدواجشو کرده ولی اوناهمه سنتی بوده فقط بامن عشق وعاشقی بود بدون هم میمردیم ولی خی ...
اینجور ادما هیچ وقت تغییر نمیکنن عشق لازمه اما همه چی با عشق نمیشه پوشوند ببخشید انقدر مستقیم میگم مثل این میمونه پول داشته باشه ولی نتونه رابطه جنسی برقرار کنه بعد از چند وقت اون زندگی کسل کننده میشه به نظرم هیچی به اندازه احترام توی رابطه مهم نیست وقتی عصبانی میشیم یادمون باشه یه بعدی ام وجود داره وقتی حرمتی نباشه هیچی دیگه مهم نیست وقتی جلوی بقیه بی احترامی باشه بقیه ام احترام نگه نمیدارن