2777
2789

پوست صورتم خیلی چربه انقدری که میرم دوش میگیرم میام از منافذ پوستم چربی زده بیرون .کلافم کرده صورتم همش برق میزنه بدم میاد. راهنمایی دارید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونر مناسب پوستتو بخر 

ماهی دو بارم لایه بردار طلا یا ذغال بزن 

فیشیال هم خوبه 

ماسک آلو ورا شیر عسل و گلاب و آرد نخود چی هم عالیه شیر کم چرب هم سفید کنندس هم ب بسته شدن منافذ کمک میکنن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یعنی آلورا عسل آردنحود چیو گلابو اینارو قاطی کنم؟

اره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

سلام عزیزم من یه ماسک خریدم از یه پیج خیلی عالیه یعنی کثیفی‌های پوست رو می‌کشه بیرون پوست من به شدت چربه ولی با مصرف این ماسک چربی پوستش کنترل شده و منافذم بسته شده و اون کثیفی‌ها که باعث می‌شد جوش بزنم کامل از بین میره با این ماسک 

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی فکر کن ۵۰ تومنه دونه‌ای من سه تا می‌خرم ۱۵۰ و ۴۰ هم هزینه پست می‌دم کلاً برام میشه ۱۹۰ 

دو سه ماه استفاده می‌کنم قشنگ و اینکه سفید می‌شم همون لحظه که می‌ذارم وقتی هر شب و هفته دو سه بار استفاده می‌کنم سفیدی پوستممدو سه ماه استفاده می‌کنم قشنگ و اینکه سفید می‌شم همون لحظه که می‌ذارم وقتی هر شب و هفته دو سه بار استفاده می‌کنم سفیدی پوستمم که ماندگاره جوش‌های صورتم و منافذ صورتم کثیفی‌ها جوش‌های زیر پوستی چربی‌ها منافذ باز درمان شده عالیه صورتم سفید شده لک‌ها رفته و جای جوش‌ها درمان شده با یه ماسک ارزون قیمت شماره فروشنده رو برات می‌ذارم چون هیچ جای شهر خودم این ماسک رو نتونستم پیدا کنم 

09026744639