2777
2789
عنوان

توروخدا بین بچه هاتون فرق نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 64 پست
ببین ی چیزی بگم از خنده غش. کنی ؟؟ اول اینکه این حسادتها طبیعیه بین بچه ها حتی اسمشم حسادت نیست ما ا ...

😄😄😄

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر کوچیکم ۲.۵ سالشه پسر بزرگم ۹ سالشه بعصی وقتها شده به عمد کوچیک رو دعوا میکنمیا مثلا کوچیکه حر ...

آفرین بهتون همینکار دزسته اینجوری دیگه کوچیکه هم لوس نمیشه👍🏻👍🏻👍🏻

خدا نگه داره شما رو برای پسرهاتون❤❤❤

تو خوبه ب خواهرت حسادت میکنی من میدونی چندتا بچه بودیم من به مرغ و خروس های مامانم حسادت میکردم ک چر ...

ببین ما هم ۷ تا عروس هلندی داریم مامانم به اونا هم توجه میکنه کلی قربون صدقشون میره ولی من ناراحت نمیشم تازه خوشحالم میشم که مامانم دوسشون داره و خودمم میمیرم براشون

ولی تا میاد وقتشو برای خواهرم میزاره ناراحت میشم، فکر میکنم دوسم نداره

خوب یه دونه مثال بزنچرا باید سر شام دعواتون بشه

مثلا خواهرم موقع غذا عطسه میکنه سرشو اونور نمیگیره غذامون ویروسی میشه🤮🤮🤮🤮منم سرش داد میزنم میگم چرا سرتو نگرفتی اونور مامانمم میگه ساکت شو دعوا نکن

بیشترم بخاطر اینکه والدین رو دوس داریم و توقع داریم ولی زندگی اوناهم فقط ما نیستیم . مثلا وقتی بابا ...

خب سرکار خیییلی فرق میکنه

بابا میره سرکار پول در بیاره و برامون خرج کنه تا زندگی بهتری داشته باشیم

ولی فکر کن بین تو و خواهرت فرق بزارن میگی مرسی که فرق میزارین؟ خب قطعا نه

مثلا خواهرم موقع غذا عطسه میکنه سرشو اونور نمیگیره غذامون ویروسی میشه🤮🤮🤮🤮منم سرش داد میزنم میگم ...

درکت میکنم، خواهرت میخواد جلب توجه کنه

و برخورد مادرتون اشتباه بوده

باید میگفته قبل عطسه حداقل دستت رو بگیر جلوی صورتت

حالا تو امشب حی ب حسادت من ب مرغ و خروس ها بخند . بخند عزیزم بخند

نه نمیخندم... چون واقعا آزار دهنده ست

[QUOTE=355781623]خدا کنه 😅 من تقریبا از همه لحاظ از خواهرم بهترم درسم بهتره هنری ترم کلا تقریبا همه چیم بهتره. فقط 

ایشالا بهترین ها واست رقم میخوره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

درکت میکنم، خواهرت میخواد جلب توجه کنهو برخورد مادرتون اشتباه بودهباید میگفته قبل عطسه حداقل دستت رو ...

اصلااا باهاش برخورد جدی نمیکنن... برای همین کار خودشو میکنه

چند روز پیش هم میخواست بره حموم لباساشو در آورد اومد خودشو به من نشون داد گفت هی من لختم🫣🫢🫢🫢بیا منو ببین😑😑😑

[QUOTE=355781623]خدا کنه 😅 من تقریبا از همه لحاظ از خواهرم بهترم درسم بهتره هنری ترم کلا تقریبا همه ...

انشالله🫧🫧🫧

همینطور برای شما

اتفاقا متوجه شدم که خیلی بلا سرشون میاد این چند سال

همه ی کاراشون کارما داره

چرا طبیعیه؟ هیچم طبیعی نیست. باید بهش بگن حق با تو نیست، تو کارت اشتباهه و... خب معلومه همیشه ازش طر ...

اره عزیزم حرفات درسته ولی اینجا خیلی نمیشه کامل همچی توضیح داد ، همینکه میگی قبلا دوسش داشتی یعنی تو مشکلی با مهربون بودن نداری . آره مقصر والدینن ولی بعضی والدین نمیدونن دارن اشتباه میکنن و هدفشون لطمه زدن ب بچه بزرگتر نیست فقط آگاهی ندارن ک راستشو بخوایی من ی مدت بشدت حال تورو داشتم من وسطیم ولی مامانم بیشتر بزرگتری و کوچکتره رو طرفداری میکرد ک علتشو فهمیدم و دیگه برام سر سوزنی مهم نیست ک طرفداریشونو بکنه ...

اره عزیزم حرفات درسته ولی اینجا خیلی نمیشه کامل همچی توضیح داد ، همینکه میگی قبلا دوسش داشتی یعنی تو ...

امیدوارم برای منم دیگه مهم نباشه

چون واقعا دارم عذاب میکشم

چرا طبیعیه؟ هیچم طبیعی نیست. باید بهش بگن حق با تو نیست، تو کارت اشتباهه و... خب معلومه همیشه ازش طر ...

چون من از اونا تحملم بیشتره تو دعواها سکوت میکنم ولی اونا سروصدا و اذیت میکنن مامانمم برا اینکه زودی جو بخوابع طرف اونارو میگیره ک کوتاه بیان . یبار بهم گفت تو عاقلتری . ب هرحال مجال نیست توضیح بیشتر . الانم بخاطر تو ک مظلومی دارم مینویسم وگرنه دیگه داشتم از سایت بیرون میشدم ک تاپیکتو دیدم دوسداشتم باهات حرف بزنم ک تو تنها نیستی همه بچه ها باهم اینجورین بیشترشون . حداقل میتونی ب خودت سخت نگیری نوجوونی داری وارد جوونی میشی بیشتر رو برنامه درسی متمرکز شو ، بیشتر خودتو دوس داشته باش مطمئن باش خواهرت بزرگتر ک بشه باهات دوست میشه و دلخوری این روزا رو فراموش میکنید. تو 14 سالته تو این سایت ها نباش باید ایندتو بسازی عزیزم برات آرزوی موفقیت میکنم . فقط ببخش ک همش نصیحت کردم شاید ازم ناراحت شدی ب مهربونی خودت ببخش

چون من از اونا تحملم بیشتره تو دعواها سکوت میکنم ولی اونا سروصدا و اذیت میکنن مامانمم برا اینکه زودی ...

چشم❤❤❤