2777
2789
عنوان

توروخدا بین بچه هاتون فرق نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 64 پست
من ۵/۶ ساله متوجه این تفاوت شدمتا الان ناراحت بودم ولی دارم به خودم میگموقتی اونا هم پیر شدن از من ک ...

ببین سعی کن اول به دعوا و بحث نرسید

چطوری

مثلا محل درس خوندن و  وسایلت رو با کمک مامانت جدا کن

یا مثلا وقت خریدا رو 

یا چیزایی که نیاز داری لیست کن به ترتیب از خانواده ات بخواه تهیه کنند

طبیعیه از بچه کوچیکتر طرفداری کردن ، ولی حد و حدود داره والدین نباید بی احتیاطی کنن.

چرا طبیعیه؟ هیچم طبیعی نیست. باید بهش بگن حق با تو نیست، تو کارت اشتباهه و... 

خب معلومه همیشه ازش طرفداری کزدن براش جا افتاده هر چی میگه و هر کاری میکنه درسته

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا وقتیم پیر شن از ما توقع دارن😂😂

اوففف دقیقا

آخرش از همون بچه های مورد علاقشون کمک نمیخوان میان دقیقا از همونایی که متنفرن کمک میخوان

واقعا فازشون معلوم نیست🤨

اوففف دقیقاآخرش از همون بچه های مورد علاقشون کمک نمیخوان میان دقیقا از همونایی که متنفرن کمک میخوانو ...

هعی 

میگن اولش سختی بکشی بعدا به آسونی میرسی

پس ما اول سختی رو تحمل میکنیم بعد به آسونی می‌رسیم ایشالا با یکی ازدواج خواهیم کرد که آدم درستی باشه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اگه دو خواهر یا برادر کوچکتر از خودت داشتی بینشون دعوا میشد مطمئنا تو طرف خواهر کوچکترتو میگرفتی پس ...

الان خودم همین چیزیکه گفتیو تصور کردم

ولی هیچ وقت طرف کوچیکه رو نمیگرفتم. میذاشتم همینجوری دعوا کنن فقط وقتی آسیب جدی میخواستن به هم وارد کنن از هم جداشون میکردم. و بازم هیچی نمیگفتم. 

من حاضرم شرط ببندم اگه مامانم و بابام تو دعواهای ما دخالت نمیکردن ما هیچ وقت انقدر با هم بد نمیشدیم... 

هم ی خاطره هست خندم میگیره از حرصی ک خوردم هم فهمیدم من بیبی فیسم الانم هنوز کوچکتر نشون میدم ولی ال ...

خب اینکه ناراحتی نداره عزیزم❤❤❤

من پسر کوچیکم ۲.۵ سالشه 

پسر بزرگم ۹ سالشه بعصی وقتها شده به عمد کوچیک رو دعوا میکنم

یا مثلا کوچیکه حرصش در میاد میگه بریم مگس کش بیاریم داداش رو بزنیم

من میگم پسر گلمه چرا میخوای بزنی

مامان ها باید بلد باشند بچه ها اذیت نشن از تفاوت ها

ببین سعی کن اول به دعوا و بحث نرسیدچطوریمثلا محل درس خوندن و وسایلت رو با کمک مامانت جدا کنیا مثلا ...

محل درس خوندن و وسایلم که تو اتاق خودمه

ولی یه وقتایی درسم تموم شد میام پذیرایی دعوامون میشه

حتی موقع غذا خوردن ناهار شام صبحونه عصرونه دعوامون میشه 

اصلا هم نگران نباش بذار تو بشی ۲۰ ساله و خواهرت میشه ۱۴ سالههر روز خدا رو شکر میکنی که داریش

خدا کنه همینطور بشه

هعی میگن اولش سختی بکشی بعدا به آسونی میرسیپس ما اول سختی رو تحمل میکنیم بعد به آسونی می‌رسیم ایشالا ...

خدا کنه 😅

من تقریبا از همه لحاظ از خواهرم بهترم درسم بهتره هنری ترم کلا تقریبا همه چیم بهتره. فقط اون خیلی حرف میزنه و قیافش هم از من بهتره و خیلی هم عوضیه همیشه خودشو مظلوم و مهربون نشون میده

من

بیشترم بخاطر اینکه والدین رو دوس داریم و توقع داریم ولی زندگی اوناهم فقط ما نیستیم . مثلا وقتی بابا میره سرکار بچه میگه نرو یعنی باباهه بچشو دوس نداره ؟ معلومه ک دوس داره ولی توقع بچه بیجاهه درسته عزیزم؟